26 / 04 / 2024

Akzirve Challenge 17 aralık

Akzirve Challenge 17 aralık

17 Eylül’de ilki, 12 Kasım’da ise ikincisi gerçekleştirilen Akzirve Challenge Off Road etkinliğinin final ayağı 17 Aralık’ta STRADA Bahçeşehir proje arazisinde yapılacak. Bu etap sonunda İstanbul Off Road Şampiyonası birincisi de belli olmuş olacak.

Akzirve Challenge heyecanının son ayağı 17 Aralık’ta!

17 Eylül’de ilki, 12 Kasım’da ise ikincisi gerçekleştirilen Akzirve Challenge Off Road etkinliğinin final ayağı 17 Aralık’ta STRADA Bahçeşehir proje arazisinde yapılacak. Bu etap sonunda İstanbul Off Road Şampiyonası birincisi de belli olmuş olacak.

Akzirve Challenge Off Road etkinliğinin 2. Etabı 12 Kasım’da!

Akzirve Challenge heyecanı sürüyor. Akzirve Challenge Off Road etkinliğinin 2. Etabı 12 Kasım’da  gerçekleşecek.

Strada Bahçeşehir’de Off Road heyecanın ilk yarışı tamamlandı!

Akzirve’nin, Türkiye’nin ilk off road kulübü olan İSOFF ile gerçekleştirdiği ve farklı kategorilerden 4X4 araçların katıldığı ‘Akzirve Challenge’ın ilk ayağı gerçekleşti. Akzirve’nin STRADA proje arazisinde gerçekleşen yarışlar büyük heyecana sahne oldu.

Akzirve Challenge Off Road basın daveti 17 Eylül'de!

Akzirve sponsorluğunda 3 etap olarak yapılacak offroad yarışması 17 Eylül'de düzenlenecek. Yarışma, Strada Bahçeşehir proje alanında yapılacak.

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start finali basın daveti 31 Temmuz'da!

Akzirve sponsorluğunda 17 Temmuz Pazartesi günü Strada Satış Ofisinde başlangıç yapılan Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start finali basın daveti 31 Temmuz'da yapılacak.

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start basın daveti 17 Temmuz'da!

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start basın daveti 17 Temmuz Pazartesi günü saat 13:00'da gerçekleşecek. Toplantı, Strada Projesi Satış Ofisi'nde düzenlenecek.

TOKİ Ankara Yapracık konut teslimleri 17 Ekim'de bitecek!

Ankara Yapracık Projesi'ndeki 2 bin 602 konutun teslimleri 17 Ekim Çarşamba günü sona eriyor...

TOKİ Bitlis Adilcevaz'da cami ve spor alanı ihalesi 17 Ekim'de!

Bitlis Adilcevaz'da cami ve Toplum Merkezi'ne ait olan spor alanlarının ihalesi 17 Ekim Çarşamba günü yapılacak...

Dumankaya Miks'te eczane ve sağlık üniteleri ihalesi 17 Ekim'de!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, Atakent bölgesinde hayatı canlandıran projesi Dumankaya Miks’te eczane ve sağlık ünitelerinin son etabı 17 Ekim 2012’de ihaleyle satışa sunulacak...

Çiğli'de 4 milyon 315 bin TL'ye 17 gayrimenkul!

Çiğli Belediye Başkanlığı, Çiğli'de yer alan 17 gayrimenkulü 4 milyon 315 bin TL'ye satışa sunuyor...

Kemerköy Liman Sahası işletme hakkının devir ihalesi 17 Ekim'de!

Kemerköy Liman Sahası işletme hakkının devri şeklinde özelleştiriliyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleştirilecek...

İDO 17 Eylül'de ücretsiz yolcu taşıyacak!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 17 Eyül Pazartesi günü, Sirkeci-Harem arabalı vapur hattında, sabah 06.00 ile 13.00 saatleri arasında, yaya yolcularını ücretsiz olarak taşıma kararı aldığını açıkladı

Hızlı Geçiş Sistemi, 17 Eylül'de tüm yurtta uygulanmaya başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından tanıtımı yapılan ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile PTT Genel Müdürlüğünün ortaklaşa işletecekleri Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), 17 Eylül'de tüm yurtta uygulanmaya başlıyor

Akzirve Challenge 17 aralık Haberi

Akzirve Challenge 17 aralık


Akzirve Gayrimenkul ve İSOFF (İstanbul Off Road Kulübü) iş birliği ile 3 etapta gerçekleştirilen Akzirve Challenge heyecanının son ayağı 17 Aralık Pazar günü yapılacak.. 12 Kasım’da büyük bir katılım ile gerçekleşen ikinci etabın ardından en iyi skoru yapan pilotlar son kez piste çıkacak.

3. etap 20 pilot ve 20 hakemin katılımıyla, yine Akzirve Gayrimenkul’ün bölgesine değer katan STRADA projesinin arsa alanında yapılacak. Bu final yarışı ile birlikte toplam 3 etapta en iyi dereceyi yapan kişi İstanbul Off Road Şampiyonası’nın da birincilik kürsüsüne çıkacak.

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh; “17 Eylül ve 12 Kasım tarihlerinde beklediğimizden daha büyük bir ilgi ile karşılanan Akzirve Challenge’da artık sona geldik. Unutulamayacak heyecanlı anlara ev sahipliği yapan bu yarışlara destek olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Altına...