19 / 04 / 2024

Alda Construction İnşaat adres

Alda Construction İnşaat adres

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtbey ve Adil Dağbakan ortaklığında kuruldu. 

Cartoon Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cartoon Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile S. Ertuğrul Kar tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Construction Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Özkan tarafından kuruldu.

Eastanbul Construction İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eastanbul Construction İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Özsular tarafından kuruldu.

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Adem Ceran tarafından kuruldu.

My Construction Expert İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Construction Expert İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mahmut Kulaz tarafından kuruldu.

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul kuruldu!

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir'de Mustafa Kurtbey tarafından kuruldu.

Avv Construction Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avv Construction Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güven Vargün tarafından kuruldu.

Med Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Construction İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Durmuş Küzük, Emre Dağseven ve Mehmet Dağdibi ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Alda Construction İnşaat adres Haberi

Alda Construction İnşaat adres

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtbey ve Adil Dağbakan ortaklığında kuruldu. 

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kayabaşı Mah.Evliya Çelebi Cd. Park Mavera-1 Sit.B2 Apt.N:3ag...