25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu doğum tarihi

Ali Ağaoğlu doğum tarihi

Türkiye genelinde konut projeleri ile adından bahsettiren Ali Ağaoğlu kim? Ali Ağaoğlu inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Gibi sorularınızın yanıtı ve diğer merak ettikleriniz haberimizde...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu'dan oğlu Mert'e sürpriz doğum günü partisi!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, oğlu Mert’e sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.Hiçbir şeyden haberi olmayan Mert, hazırlanan bu sürpriz karşısında çok sevindi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Ali Ağaoğlu, oğlu Emre'nin doğum gününü kutladı!

Ali Ağaoğlu, ortanca oğlu Emre’nin 11’inci yaşını ilginç bir partiyle kutladı. Emre Ağaoğlu, üzerinde “Dikkat inşaat alanı yazan” doğum günü pastasının mumlarını babasıyla birlikte üfledi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Alican'a sürpriz doğum günü yaptı!

Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican’ın 29’uncu yaş günü için Cahide adlı eğlence mekanını kapattı.Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi olarak ise yaklaşık 45 bin Euro değerinde Patek Philippe marka özel bir saat aldı.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ali Ağaoğlu doğum tarihi Haberi

Ali Ağaoğlu doğum tarihi

Ali Ağaoğlu kim?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Ağaoğlu 3 Mart 1954 doğumlu. Trabzon'un Of ilçesinde doğan Ali Ağaoğlu, son projesi Ağaoğlu Bakırköy 46, gündemdeki projeler arasındaki yerini koruyor.


Forbes'un yaptığı araştırmaya göre, 2012 Kasım ayı itibari ile 2.1 milyar ABD doları ile Türkiye'de onuncu zengin işadamı niteliğine sahip Ali Ağaoğlu, 1975 yılında babasının kalp rahatsızlığı yüzünden liseyi son sınıfta bıraktı. Kendisiyle yapılan bir röportajda Üniversite eğitimi almadığını belirten Ali Ağaoğlu, 1975 yılında ticarete atıldı.


Tam adı Ali İbrahim Ağaoğlu olan ve beş çocuk babası olan Ağaoğlu, 1981 yılında ise Ağaoğlu Şirketler Grubu altında bir firma kurdu. Firma 1981 yılında Akdeniz İnşaat ile sektöre giriş yaptı.


İnşaat, gayrimenkul, enerji ve turizm alanında faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu, bugüne kadar 30...