24 / 04 / 2024

Ali Müfit Öget

Ali Müfit Öget

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Müfit Öget'i konuk ediyor

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Müfit tarafından kuruldu.

Pars37 İnşaat Tekstil Nakliye Elektronik Metal Limited Şirketi kuruldu!

Pars37 İnşaat Tekstil Nakliye Elektronik Metal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Müfit Yiğit Dumantepe tarafından kuruldu.

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

Ravapoli Mimarlık Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravapoli Mimarlık Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Gül tarafından kuruldu. 

Mft Metal Mühendislik Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mft Metal Mühendislik Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Gül tarafından kuruldu. 

Verus Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Habib Ali M. Kukar tarafından kuruldu.

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

ERG İnşaat'ın acı günü! Sani Müfit Ergilgin vefat etti!

ERG İnşaat Kollektif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Vural Erbilgin'in babası Sani Müfit Ergilgin vefat etti. ERG İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Radwan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radwan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün S. O. Sultan Alshaya Al-Ali, M. S. Abdulla Tahnoon Al-Alı ve Radwan Iskaf imzasıyla kuruldu.

Yıldırımın dönüşüm projelerine vekillerden tam not!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün mutfağı olarak nitelendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde ağırladığı AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten’e projelerini anlattı

Ali Müfit Öget Haberi

Ali Müfit Öget

Türkiye'nin tek emlak konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Salı günleri hariç Skyturk 360'da hafta içi her gün 12:30'da canlı yayında ekrana gelen programı Emlak Kulisi'nde Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Müfit Öget'i ağırlıyor. 


Tebernüş Kireçci ve konuğu Öget, 18 Mayıs 2012 Cuma günü saat 12:30'da canlı yayınlanacak programda Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'nin Monumento Kartal projesi ile birlikte sektördeki son durumu konuşacaklar.   


Kireçci ve Öget'e soru sormak isteyen izleyiciler, sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden iletebiliyor.


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri, www.emlakkulisi.tv adresinden...