27 / 04 / 2024

alibeyköy yeni konut projeleri

alibeyköy yeni konut projeleri

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

İBB, Alibeyköy'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parselleri satın aldı. Trend GYO, burada yeni bir konut projesine imza atacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! O ilçe için tarih belli oldu! 509 ucuz ve yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 hayata geçirecek. İşte Bursa TOKİ proejsi ile ilgili merak edilen detaylar...

ABD'de yeni konut satışları Mayıs'ta yüzde 10,7 arttı! 

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, piyasa beklentilerinin aksine yükseliş gösterdi. Mayıs ayında aylık yüzde 10,7 artan yeni konut satışları 696 bine çıktı.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...

Yıllık 800 bin yeni konut talebine rağmen karşılık konut üretimi 550 binlerde!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de yıllık ortalama yeni konut talebi 800 bin adede yaklaşırken, son dönemlerde arz sayısı 550 binlerde seyrediyor.

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

ABD'de yeni konut satışları Mart'ta yüzde 8,6 düştü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Mart 2022'de aylık bazda yüzde 8,6 azalış göstererek, 763 bine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 6,2 azaldı!

Resmi olarak açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, ABD'de yeni konut satışları, Şubat ayın aylık yüzde 2 azalırken, geçen yılın aynı ayına göre de yüzde 6,2 azalış gösterdi.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin ruhsatı alındı! 5 bin 785 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO tarafından Avcılar Firuzköy'de inşa edilmesi planlanan projenin ruhsatı alındı. Proje kapsamında toplam 5 bin 785 yeni konut yapılacak...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 4,5 düştü!

Merakla beklenen resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Ocak 2022'de aylık yüzde 4,5 azaldı...

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

alibeyköy yeni konut projeleri Haberi

alibeyköy yeni konut projeleri

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için start verdi. Peki Trend GYO'nun yeni projesi nerede inşa edilecek?

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Alibeyköy projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan bilgiye göre Trend GYO İstanbul Alibeyköy projesi için arsa malikleri ile  Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi için imzalar dün atıldı. 

Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede sorusuna yanıt olarak, proje İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parsellerde hayata geçirilecek yanıtını verebiliriz.

Trend GYO'nun İstanbul Alibeyköy projesi  815,09 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Proje ile ilgili detaylar henüz belli olmadı.

Trend GYO Alibeyköy projesi...