24 / 04 / 2024

alicia keys yeni evi

alicia keys yeni evi

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Alicia Keys, Phoenix'teki evini satıyor!

Ünlü şarkıcı Alicia Keys eşi Swizz Beatz iie birlikte satın aldığı Phoenix'teki evini satışa çıkardı. Keys ile eşi iki çocuklarıyla birlikte zaman zaman kaldıkları evlerini "hakkını yeteri kadar veremedikleri" gerekçesiyle elden çıkarmaya karar verdi.

Velux'ten yeni uzaktan kumandalı çatı penceresi

Velux tüm elektrik aksamı üzerinde bulunan uzaktan kumandalı çatı penceresi INTEGRA®'nın yeni nesil geliştirilmiş modelini piyasaya sürdü.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

alicia keys yeni evi Haberi

alicia keys yeni evi

Ünlü şarkıcı Alicia Keys Amerika'nın ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev satın aldı. Evin asıl değeri 43 milyon dolardı, ünlü şarkıcı evi alırken 13 milyon dolarlık kar etti.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, ünlü şarkıcı ve kocası lüks La Jolla bölgesinden satın aldıkları evin fotoğrafları basına sızdı. Irın Man filminden esinlenerek yapılan ev boydan boya camlarla kaplı. 

Uçurumun kenarında ev Razor House olarak adlandırılıyor.Pasifik Okyanusu manzarasını sunan evde iki suit oda, dört yatak odası var. Ayrıca sinema salonu, kütüphane, buhar ve spa odası, spor salonu mevcut. Evin sasarımında evin akustiğine de önem verilmesi, tam bir süperstar evi yorumlarını getirdi.


Evin bir önceki sahibi olan Donald Burns 2011 yılında evi 14.1 milyon dolara satın...