19 / 04 / 2024

Allora Beytepe projesinde su yalıtımı

Allora Beytepe projesinde su yalıtımı

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, depremlerde nemden kaynaklanan korozyon nedeniyle binaların adeta toz haline geldiğine dikkat çekti.

Aslankan Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkentte 496 konutluk yeni proje!

220 milyon TL'ye mal olacak Aslankan Beytepe projesinin inşaatı resmen başlıyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aslankan Beytepe projesinde 496 konut yer alıyor.

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

MiaVita Beytepe'den kadınlar günü mesajı!

MiaVita Beytepe projesinde çalışan Mimar Evren Yılmaz ve personel Nurgül Çimen, inşaatın faklı alanlarında emek gösteren kadın emekçilerin kadınlar gününe özel mesaj paylaştı...

Duru Beytepe'de peşinde yüzde 20 indirim!

Duru Beytepe projesinde peşin ödemede yüzde 20, lansmana özel yüzde 10 indirimle ödemeler yapılıyor. Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme imkanı sağlanıyor.

Duru Beytepe'de lansman dönemine özel kampanya!

Tona Yapı ve Safe İnşaat kalitesiyle hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde lansman dönemine özel bir kampanya başladı. 

Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara Duru Beytepe projesinde kişiye özel ödemeler sağlanıyor. Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları 100 bin 803 TL'den başlıyor.

Duru Beytepe konut fiyatları!

Duru Beytepe projesi toplam 484 daireden oluşuyor. Duru Beytepe projesinde Tona Yapı ve Safe İnşaat imzası bulunuyor...

MiaVita Beytepe açık adres!

Toplam 114 daireye yer verilen Miavita Beytepe projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 5 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Allora Beytepe projesinde su yalıtımı Haberi

Allora Beytepe projesinde su yalıtımı

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, korozyonun önlemek için binaların iç, dış, temel ve çatılarında su almaması için 'su yalıtımı' sistemi kullandıklarını belirtti. Gözüm, Allora Beytepe projesinde de su yalıtımına özen gösterdiklerini kaydetti. Allora Beytepe, 28 ve 35 katlı iki kule ve konut bloklarından bağımsız her biri 3'er katlı 13 dükkândan oluşuyor. Farklı tiplerde 114 daireden oluşan projenin en önemli özelliklerinden biri geniş, ferah ve 3 cepheden ışık alan daireleri. 



Sabah...