20 / 04 / 2024

Allora Beytepe ulaşım

Allora Beytepe ulaşım

“Sıfır binadan” konut alanlar, hiçbir eksiğin olmadığını düşünerek evlerine yerleşirken, kendilerini bir anda yeniden inşaatın içinde bulabiliyor.

Muhanver Gözüm: Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: "Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz."

Muhanver Gözüm: Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: "Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz."

Allora Beytepe’de evle birlikte enerji de veriliyor!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: “Çayyolu’nun Beytepe’yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe’de evle birlikte enerji de veriyoruz” dedi.

Allora Beytepe'de depreme karşı su yalıtımı!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, Başkentte Çayyolu'nun Beytepe ile birleştiği değerli lokasyonda hayata geçirdikleri Allora Beytepe projesinde de su yalıtımına özen gösterdiklerini belirtti..

Allora Beytepe'den yüzde 8 indirim!

Zeynal Durkut ve Fevzi Akbulut ile güç birliği yaparak kurdukları MFZ Grup ün ortaklarından Muhanver Gözüm, Allora Beytepe projesinin geniş ve ferah konuttan vazgeçmeyen Ankaralılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Allora Beytepe Konuları'nda Sevgililer Günü kampanyası!

Ankaralılar’ın dikkatini çeken Allora Beytepe konutları, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapacağı lansmana özel fiyatlarında yüzde 8 indirim uyguluyor. Allora Beytepe’nin önümüzdeki yıl konut sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Allora Beytepe RPR Medya ile anlaştı!

BAŞKENT Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde faaliyet gösteren firmalara iletişim danışmanlığı hizmeti veren RPR Medya AŞ, müşteri portföyüne Allora Beytepe'yi de dahil etti.

İstwest ulaşım!

İstwest ulaşım adresi , kroki ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bahçelievler İstwest satılık daire fiyatları 228 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu My World Europe ulaşım!

Ağaoğlu My World Europe ulaşım , adres ve telefon numarası bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir Ayazma'da yer alan Ağaoğlu My World Europe Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Halkalı Metropark ulaşım!

213 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Halkalı Metropark ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Allora Beytepe ulaşım Haberi

Allora Beytepe ulaşım

Ev sahiplerinin canını sıkan bitmek bilmeyen tadilatlar, iç detaylardaki eksikler ve teknik arızalara çözüm ise yine inşaat sektörünün kendisinden geldi.


Sektörde yaklaşık 30 yıldan beri başarılı projeler hayata geçiren Zeynal Durkut, Fevzi Akbulut ve Muhanver Gözüm’ün güç birliği ile kurulan MFZ Grup, Başkent Ankara’da seçkin kişilerin tercih ettiği Çayyolu’nun Beytepe’yle birleştiği lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe konut projesi ile “bitmeyen inşaat” devrine son vermeye hazırlanıyor.


Projeye imza atan MFZ Grup’un ortaklarından Muhanver Gözüm, sıfır binalara taşınan konut sahiplerinin, en çok şikayet ettiği konuların başında bitmeyen tadilatlar olduğunu söyledi.


Gözüm, “Akşam işten eve döndüğünüzde tam rahatlayacakken bir anda gelen matkap sesi hepimizin sinirlerini yıpratır. Yeni olmasına karşın sürekli arızalanan, yeterli testlerin yapılmadığı asansörler, su tesisatındaki sorunlar hatta fayansların arasında kalan ve temizliği çok...