17 / 04 / 2024

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Metin tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Şehit Sinan Şen Caddesi'nde kuruldu.

Kriptoda büyük vurgun nasıl yapılıyor? Uzmanı açıkladı!

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç yaptığı paylaşımda kriptoda büyük vurgunun nasıl yapıldığını açıkladı. İşte Alp Kılınç'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Arcatria Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arcatria Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Merve Karabayır, Sercan Alp Özmen ve Tolga Berk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ada Global Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ada Global Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alp Doğan Akan tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Alp tarafından kuruldu.

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Alp Özel tarafından kuruldu. 

Nuha Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Nuha Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da Merve Ünal, Ensar Ünal ve Esad Ünal ortaklığında kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Metin tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Şehit Sinan Şen Caddesi'nde kuruldu.


Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-HER TÜRLÜ YAPI İNŞAAT İŞLERİ;   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya...