18 / 04 / 2024

Alpaslan Çakar kimdir

Alpaslan Çakar kimdir

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar oldu.

Satış vaadi sözleşmesini incelemeden konut almayın!

Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, ev alırken vatandaşların bütçesinin kendi sınırlarını oluşturacağını belirterek, tüketiciye önerilerde bulundu.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Koray Akar Kimdir? Koray Akar nereden mezundur?

Koray Akar ne iş yapıyor? Koray Akar’ın mesleği nedir? Koray Akar nereden mezundur? İşte detaylar!

Mackolik İnternet Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Ensari Kimdir?

Alpaslan Ensari kimdir Alpaslan Ensari mesleği nedir? Alpaslan Ensari eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Alpaslan Serpen Kimdir?

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Serpen kimdir? Alpaslan Serpen, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Serpen'in biyografisi.. 

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Kur Korumalı’da faiz yüzde 17’ye mi çıkıyor?

Kur Korumalı Mevduatta (KKM) faiz üst sınırının kaldırılmasının ardından hangi gelişmeler olacak? KKM faizi yüzde 17’leri bulur mu? Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, önemli son dakika açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Kur korumalı mevduatta faizler yükseliyor! Parasını KKM’ye yatıran ne kadar faiz alacak?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar, kur korumalı mevduatta faiz oranının yüzde 12 ile düşük kaldığını ve TCMB’nin bu konuda bankaları serbest bıraktığını hatırlatarak, KKM'de faizin oranlarının yüzde 17'lere çıkması mümkün olduğunu söyledi.

1 gecede 1 milyar dolar bozduruldu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından 1 milyar dolar bozdurulduğunu belirtti.

Alpaslan Çakar TBB Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar oldu.

Alparslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar kimdir? Alpaslan Çakar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Çakar'ın biyografisi...

Alpaslan Çakar kimdir Haberi

Alpaslan Çakar kimdir

TBB' tarafından yapılan açıklamaya göre, dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu başkanı ve başkan vekili seçimleri yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; BTBB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Başkan Vekilliği'ne de Vakıflar Bankası Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih'in oy birliği ile seçilmesi kararlaştırıldı.

Alparslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar...