25 / 04 / 2024

Alstom Gebzede arge merkezi mi kuracak

Alstom Gebzede arge merkezi mi kuracak

Alstom, Gebze'de Ar-Ge Merkezi kuracak. Türkiye’de enerji üretimi, enerji iletimi ve raylı ulaşım sektörlerinde faaliyet gösteren şirket, Gebze’de kuracağı merkezde ürün bazlı faaliyetler ve dizayn standartları oluşturacak.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Eğriboz tarafından kuruldu.

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Beşikçi kuruldu.

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Başer tarafından kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Esam Arge Teknoloji Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Esam Arge Teknoloji Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de  Abdullah Fişne tarafından kuruldu!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Alstom Gebzede arge merkezi mi kuracak Haberi

Alstom Gebzede arge merkezi mi kuracak


Türkiye’nin en büyük transformatör üreticilerinden biri olan Alstom Grid Güç Transformatörleri, Ar-Ge merkezi kurmaya hazırlanıyor. Türkiye’de enerji üretimi, enerji iletimi ve raylı ulaşım sektörlerinde faaliyet gösteren şirket, Gebze’de kuracağı merkezde ürün bazlı faaliyetler ve dizayn standartları oluşturacak. 


Dünyanın değişik ülkelerinde 11 tane fabrikaları bulunduğunu anlatan Alstom Grid Güç Transformatörleri Genel Müdürü Hakan Karadoğan, toplamda 90 bin metrekarelik alana sahip Gebze’deki fabrikalarında kuracakları Ar-Ge merkezinin şu anda inceleme aşamasında olduğunu söyledi. Çok yüksek gerilimle çalışma yapmalarından dolayı Ar-Ge’ye önem verdiklerini vurgulayan Karadoğan, “Biz seri üretim yapmadığımız için her üretimimiz yeni dizayn. Mühendislik kısmının güçlü olması lazım. Bizim de 60 kişilik bir mühendislik ve araştırma geliştirme ekibimiz var. Buna dizayn harici fonksiyonları da eklerseniz 80 kişilik bir geliştirme ekibimiz var. Bu noktada...