26 / 04 / 2024

altav

altav

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

ALTAV’dan önemli tanıtım!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın ( ALTAV ) davetlisi olarak Alanya’da bulunan Litvanya’nın ünlü seyahat dergisi olan Visikeliai Editörü Kristina Stalnionyte, Alanya gezisini tamamlayarak ülkesine döndü.

Rusların konutta tercihi hangi ilçe oldu?

Alanya Tanıtım Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Emlak Profesyonelleri Derneği Başkanı Dr. Yakup Uslu "Alanya'da özellikle Rusların konutlara olan ilgisi devam etmekte. Yabancıların özellikle Rusların konut kiralamakta daha ısrarcı olduğunu söyleyebiliriz" diye konuştu.

Alanya'ya teleferik kazandırılacak!

ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD tarafından düzenlene turizm istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yücel, Alanya'ya teleferik kazandırılacağını söyledi.

Alanya Kalesi için UNESCO'ya başvuru yapıldı!

Alanya Kalesi'nin UNESCO'ya başvuru sürecini 2016'nın Eylül ayına bıraktıklarını söyleyen Başkan Adem Murat Yücel, yeni dönemde ALTAV'daki hedeflerini de açıkladı.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Macaristanlı turist sayısı artacak!

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Kerim Kılınç, Macaristanlı turist sayısındaki artış beklentisinin yüzde 20 olduğunu söyledi. ALTAV yaz sezonu öncesi 24 uluslararası turizm fuarında stant açarak Alanya tanıtımını sürdürüyor.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

Altav ve Altid turizm adına Berlin Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

Alanya 3 ülkede birden tanıtıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Sırbistan, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen eş zamanlı fuarlarda ilçenin tanıtımını yaptı. Alanyalı turizmciler, 19-22 Şubat tarihlerinde tanıtım yaptı.

Alanya'da lüks otellere yoğunlaşılacak!

Alanyalı turizmciler Slovakya 'daki Bratislava Turizm Fuarı 'ndan sevindirici haberle döndü. Fuarda, Antalya ve Alanya 'nın ön plana çıktığı belirtildi. ALTAV temsilcisi turizmci Sabriye Yüksel konuşma yaptı.

ALTAV’dan önemli tanıtım!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın ( ALTAV ) davetlisi olarak Alanya’da bulunan Litvanya’nın ünlü seyahat dergisi olan Visikeliai Editörü Kristina Stalnionyte, Alanya gezisini tamamlayarak ülkesine döndü.

Alanya Hollandalı turist bekliyor!

ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı ( ALTAV ) Başkanı Melih Faik Kaptanoğlu, Hollanda pazarında yüzde 7'lik artış beklediklerini, bunda Gazipaşa Havalimanı'na yapılan yatırımların etkili olduğunu söyledi...

Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak!

ALTAV genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri; Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Ali Batuhan Çelik, Kerim Kılınç, İbrahim Sipahioğlu, Gürol Birgen, Murat Çeviker ve Kamil Köseoğlu katıldı.

Alanya, 25 ülkede turizm festivalinde tanıtılacak!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Turizmin gözbebeği Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak...

altav Haberi

altav

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Alanya’nın sahip olduğu turizm potansiyelini tüm yönleriyle ortaya koymayı ve bölgeyi ziyaret eden yerli-yabancı turist sayısını arttırmayı hedefliyor. Bu kapsamda Alanya için tanıtım hamlesi başlatan ALTAV ve ALTİD, 4 – 8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşen dünyanın en etkin  turizm  fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na 24. kez etkin katılım sağladı. Yaklaşık 189 ülkenin turizm sektörü temsilcilerinin katıldığı 49. ITB Berlin Fuarı’nda, Alanya’nın dünyaca ünlü sahillerinin yanı sıra yerel gastronomisi, arkeolojik ve doğal varlıkları ile 4 mevsim tatil fırsatı sunan zenginlikleri tanıtılıyor.

Faik Melih KAPTANOĞLU: “Dünyanın en kapsamlı turizm fuarı olan ITB Berlin Fuarı’na katılmamızın bölgemizin tanıtımına artı değer katacağına inanıyoruz.”


Fuarın bölge açısından önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyleyen...