28 / 03 / 2024

altın birikimiyle ev alınır mı 2021

altın birikimiyle ev alınır mı 2021

Altın hem korunma hem de yatırım aracı olarak kullanılıyor. Peki altınları satıp ev almak mantıklı mı?

Önce arsa, sonra ev sahibi olmak gayrimenkulde altın formül oldu! Bu riskleri sakın gözden kaçırmayın! 

Artan konut maliyetleri, gayrimenkulde önce arsa, sonra ev sahibi olmayı altın formül haline getirdi. Peki nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

Ev ve araba alacaklar için altın bozdurma tarihi belli oldu! Ünlü ekonomist açıkladı!

Piyasa uzmanından şok eden açıklama geldi! Ünlü ekonomist, altının bozdurulması gerektiği o tarihi açıkladı. İşte ünlü ekonomistin şok eden açıklaması...

'Altın ne kadar çıkacak' derken yeni rekor resmen açıklandı: 1450 lira

Ünlü para ve ekonomi piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş, dolar ve euro ihakkında kritik tavsiyelerde bulundu. Memiş altında gelecek yeni rekoru açıklarken ev alacaklara da önemli bir uyarıda bulundu. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor nedir? İşte İslam Me

Ev, araba almak isteyenler dikkat! Hemen alın... Gram altın 1.450 lirayı görecek!

Altın ve para piyasası Uzmanı İslam Memiş gram altının yaz ayarlarında 1,450 lira olacağını söyledi. Altındaki beklentisini aktaran Memiş araba ve ev almak isteyenler için de ''hemen alın'' uyarısı yaptı...

Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi: Altın ya da dolar almayın, ev alın

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, dolar ve altın alımını desteklemediğini vurgulayarak, ev gibi fiziksel yatırımlar ile şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

10 Mart Perşembe günü 950 TL seviyelerinden işlem gören altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle ev ve araba alacaklar için tüyolar verdi.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Altın birikimiyle konut almak mantıklı mı?

Altın hem korunma hem de yatırım aracı olarak kullanılıyor. Peki altınları satıp ev almak mantıklı mı?

altın birikimiyle ev alınır mı 2021 Haberi

altın birikimiyle ev alınır mı 2021

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen, bugünkü köşesinde altın birikimiyle ev almayı kaleme aldı. 

İşte Özlem Denizmen'in 'altın Yatırımı' başlıklı yazısı...

Türkiye'de altın ve altın yatırımı çok tercih ediliyor. Evde, kasada, hesaplarda, bileklerde, düğünlerde altın geleneklerimizle bütünleşiş halde. Peki altın yatırımı nasıl yapılmalı?

YATIRIM ARACI MI?

Altın hem korunma hem de yatırım aracı şeklinde kullanılabilir. Fakat altın artık yalnızca ailelerin değil dünya genelindeki spekülatörlerin de avcunda. Bu sebeple altının değerinin ne olacağı belirlenemiyor.

SATIP EV ALMAK DOĞRU MU?

Konutu ne için alacaksınız? Yaşamak amacıyla mı yoksa yatırım yapmak için mi? Oturmak içinse; doğru konumda, doğru zamanda, doğru fiyatta karşılaştığınız bir konut ise satın alınabilir. 

Fakat yatırım için altın satıp konut almak düşünüldüğünde; kaç senede o paranın amorti edileceğinin iyi bir şekilde hesaplanması...