28 / 03 / 2024

altın bu hafta ne olacak

altın bu hafta ne olacak

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley’den yatırımcıları sevindirecek açıklama geldi: Altın iki katına çıkabilir!

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen fırladı! Düğünü olanlar acil bakın! 2 Mart 2024 altın bilezik fiyatları 

Altın fiyatları hafta sonunun ilk günü olan 2 Mart 2024 Cumartesi günü yukarı yönlü hareket ediyor. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen fırladı!  Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 2 Mart 2024 altın bilezik fiyatları...

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Yükseliyor! Altın rekora doymuyor! Yastık altında altını olanlar baksın! 24 Şubat Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yükselmeye devam ediyor. Rekora doymayan altın yatırımcısının odağında yer alıyor. İşte 24 Şubat 2024 altın fiyatları.

İslam Memiş bu haftayı işaret etti! Elinde dolar ve altın olanlara seslendi! Uyanın...

Altın ve dolar piyasası bu haftaki kritik gelişmelere odaklandı. Bu hafta Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, ''uyanın'' diyerek seslendi.

Altın gram fiyatı ne kadar? Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın gram fiyatı yükseliş yönlü hareketlerini sürdürmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı hafta içi 2000 dolar psikolojik seviyesine kadar düşmesinden sonra kayıplarını geri almış durumda. Dolar kuru ve ons altın ile yön bulan altın gram fiyatı ise yükselişini güçlendirdiği görüldü.

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Altın haftayı yükselişle tamamladı! Altın geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra bu hafta artış gösterdi...

Altının ons rakamı, geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra ise yeni haftayı da yükseliş ile tamamlamaya hazırlandı. Buna göre, Ons altın fiyatı, dalgalı bir süreç izlerken gram altın fiyatı, dolar/TL tarafında yülseliyor. İşte haberin detayları... 

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Bu hafta altın kazandırdı, borsa kaybettirdi

Bu hafta artan jeopolitik riskler piyasaları çok fazla etkilerken geçen hafta olduğu gibi bu hafta da güvenli liman olarak altın görüldü ve altın yatırımcısına kazandırırken, borsa ise kaybettirdi. İşte ayrıntılar...

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

altın bu hafta ne olacak Haberi

altın bu hafta ne olacak

Dünya ekonomilerinde her geçen gün yükselen resesyon endişesi riski piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Altın fiyatları üzerinde bu hafta para politikası yetkililerin açıklamaları etkili olması bekleniyor.

Fed Başkanı Jerome Powell'ın çarşamba ve perşembe günü yapacağı açıklamalar piyasalar üzerinde etkili olacak. 

Öte yandan Yurt içinde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın perşembe günü yapacağı Para Politikası Kurulu toplantısı takip edilecek. Bu gelişmeler altın fiyatlarının yönünde belirleyici olacak. Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Gram altın 1028 TL'den ons altın ise 1842 dolardan güne başladı.

Geçen hafta açıklanan Fed'in faiz kararı 1994'ten bu yana ilk defa gerçekleşen 75 baz puanlık faiz artışı oldu. Fed üyesi Christopher Waller Fed'in faiz kararını sonuna kadar destekleyeceklerini dile getirdi ve enflasyonla mücadele edilmede faiz artırmanın arkasında olduğunu belirtti. 

 AA Finans'ın beklenti...