19 / 04 / 2024

Altın Çekül ödülleri

Altın Çekül ödülleri

“Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü” ve “Altın Çekül Fikir Ödülü” kazananları açıklandı. 1991 yılından bu yana düzenlenen yarışma Türk Yapı sektöründeki yeni ürün ve teknolojileri, özgün fikirleri desteklemek amacıyla düzenleniyor.

Altın çekül ödüllerine başvurular başladı!

2017’nin en iyi yapı malzemesi seçilecek. Altın çekül ödüllerine başvurular başladı. 

Altın Çekül Ödülleri sahiplerini bulacak!

Bu yıl 24'üncüsü verilecek olan yapı malzemesi sektörünün en büyük ödülü Altın Çekül ''Yapı Ürün Ödülü ve ''Fikir Ödülü''ne başvurular başladı.

Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” başvuruları başladı!

Yapı malzemesi alanında yeni ürün ve teknolojileri desteklemek amacıyla verilen ödüller, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük yapı buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da sahiplerini bulacak...

Önce arsa, sonra ev sahibi olmak gayrimenkulde altın formül oldu! Bu riskleri sakın gözden kaçırmayın! 

Artan konut maliyetleri, gayrimenkulde önce arsa, sonra ev sahibi olmayı altın formül haline getirdi. Peki nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta kapanışta ABD tarım dışı istihdam verileri ile düşüşe geçen altın, ye hafta da da düşüşüne devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 7 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir!

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram Altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir! Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı yatırımcıları uyarıyor. İşte ayrıntılar...

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

FED faizleri arttırırsa altın ve dolar düşer mi, yükselir mi?

Piyasaların yakından takip ettiği ABD Merkez Bankası (Fed), yeni faiz kararını haziran ayında açıklandı. Peki, FED faiz arttırdığında altın ve dolar düşer mi? İşte detaylar...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara koştu! 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları 

Bugün altın fiyatları, Fed faiz kararı sonrasında güne düşüşle başladı. Bilezik fiyatları da düşüşe geçerken fiyatları gören yatırımcılar kuyumculara koştu. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Gram altın rekorun ucundan döndü: Yatırımcılar heyecanla o saati bekliyor!

ABD'de dün açıklanan enflasyon rakamları sonrası Fed'in faiz artırımı yapacağı yönündeki beklentiler gram altının rekorun ucundan döndürdü. Peki altın fiyatları bugün ne olacak? Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları ne olur? Yatırımcılar heyecanla o saati bekliyor.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatlarında beklenmeyen düşüş! Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altının onsu dün 1939 dolar ile son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Haftanın son işlem gününde de doların artan baskısıyle altın fiyatları gerilemeye devam ediyor. Peki altın fiyatları neden düştü?  Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altın Çekül ödülleri Haberi

Altın Çekül ödülleri

"Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü" ve "Altın Çekül Fikir Ödülü" kazananları açıklandı. Yarışma Türk Yapı sektöründeki yeni ürün ve teknolojileri, özgün fikirleri desteklemek amacıyla düzenleniyor.

Türkiye’nin yapı malzemesi alanındaki ilk ürün ödülü; Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ve 2016 yılında hayata geçen “Altın Çekül Fikir Ödülü” 15 Kasım 2017 tarihinde, Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleşen firma-jüri sunumları neticesinde belirlendi.

25. kez verilen “Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü”ne Geomas Geokompozit Müh. San. Ve Tic. A.Ş. firmasından, “Geosentetik Kil Örtü” isimli yapı ürünü layık görüldü. Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Ser. San. A.Ş. ise “Kale Yapı Köpüğü” isimli yapı ürününe ait fikri ile “Altın Çekül Fikir Ödülü”ne değer görüldü.

Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü’nü, Geosentetik Kil Örtü ürünüyle Geomas Geokompozit San. Müh. Tic. A.Ş. firması kazandı. Kazanan firmadan...