25 / 04 / 2024

Altın Çekül yapı ürün başvuru tarihi

Altın Çekül yapı ürün başvuru tarihi

Yapı-Endüstri Merkezi’nin YEM Ödülleri Projesi kapsamında, 23. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektörünün en iyi yapı malzemesi seçiliyor.

Promosyon başvurusu nasıl yapılır? E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika!

Emekli maaş promosyonu almak için başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu. İşte E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika! 

Önce arsa, sonra ev sahibi olmak gayrimenkulde altın formül oldu! Bu riskleri sakın gözden kaçırmayın! 

Artan konut maliyetleri, gayrimenkulde önce arsa, sonra ev sahibi olmayı altın formül haline getirdi. Peki nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Temettü portföyü nasıl yapılmalı? Yatırımcılar bu hisselere aman dikkat!

Son zamanlarda temettü yatırımı en çok merak edilen konulardan oluyor. Yatırımcı Emre Kadero, X sosyal medya hesabından temettü portföyünün nasıl yapılabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Borsada maliyet sıfırlama nasıl yapılır? İşte o formül…

Borsada yatırımcıların daha fazla kazanç sağlamak için kullandıkları yöntemlerden biri olan maliyet sıfırlama, borsaya yeni girenler tarafından merak ediliyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, maliyet sıfırlamanın nasıl yapıldığını anlattı.  

Yüzde 1,20 faiz oranlı konut kredisi örnek hesaplaması nasıl yapılır?

Milyonlarca kişiyi ev sahibi yapacak yeni konut kredisi kampanyası gündemde yer almaya devam ediyor. 1.20 faizli konut kredisinin verileceği tarih merak beklenirken vatandaşlar ödeme hesaplamasının nasıl yapıldığını araştırıyor.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta kapanışta ABD tarım dışı istihdam verileri ile düşüşe geçen altın, ye hafta da da düşüşüne devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 7 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Altın eylül ayında tam bu kadar olacak! Fiyatı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları son günlerde yatırımcıların dikkatini çekiyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son durumu yorumlayarak, yatırımcıları uyardı. Peki, eylül ayında altın ne kadar olacak? İşte detaylar...

Gram altın yıl sonunda tam 2 bin TL olacak! Uzmanlar tek tek açıkladı: Altın, dolar, borsa yükselecek mi? 

Altın, dolar, borsa ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peki gram altın, dolar ve borsa yılın geri kalanında nasıl seyredecek? İşte ayrıntılar...

Altın Çekül yapı ürün başvuru tarihi Haberi

Altın Çekül yapı ürün başvuru tarihi

Yapı sektörünün en kapsamlı yapı ürün rehberi “Yapı Kataloğu”nu 42 yıldır yayımlayan Yapı-Endüstri Merkezi tarafından Türk yapı sektörünün en iyi malzemesi seçiliyor.

Yeni ürün ve teknolojileri desteklemek amacıyla verilen ödüller, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük yapı buluşması 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da sahiplerini bulacak.

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” olarak 47 yıldır hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen 23. kez verilecek olan Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektöründe yılın en iyi ürünü belirlenecek.

Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” yapı malzemesi alanında yeni teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bu amaçlar doğrultusunda Yapı-Endüstri Merkezi hizmetlerinden yapı malzemesi alanında sektörün vazgeçilmez başvuru kaynağı olan Yapı Kataloğu’nu Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” katılımcı firma ürünlerinin...