26 / 04 / 2024

Altın Emlak ulaşım

Altın Emlak ulaşım

Altın Emlak, “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yerini aldı. 18 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenen fuarda Altın Emlak, ziyaretçilere emlak sektöründeki ‘Altın’ fırsatları paylaştı.

Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor. Altın Emlak, ziyaretçilere emlak sektöründeki ‘Altın’ fırsatları paylaşacak. Altın Emlak, fuarda girişimcilere sunacağı sürprizlerle ve özel standıyla yine fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Altın Emlak Bayim Olur Musun Fuarı'nda yerini alıyor!

Bu yıl 18 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenecek olan fuarda Altın Emlak, ziyaretçilere emlak sektöründeki ‘ Altın ’ fırsatları paylaşacak.

Altın Emlak başarılı bayilerini ödüllendirdi!

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim verme yetkisine sahip tek kuruluş olma özelliği taşıyan Altın Emlak başarılı bayilerini ödüllendirdi. Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2013’ün son eğitim buluşmasında 5 dalda 7 bayii ödüle layık görüldü..

Altın Emlak 12-15 Eylül'de Bayim olur musun fuarına katılıyor!

Emlak sektörünün kamu kurumlarından onaylı en sistemli zinciri olan Altın Emlak CNR Expo Center’da 12 - 15 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Bayim olur musun fuarına katılıyor...

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Altında bomba rakamlar! Gram altın rekora adım adım ilerliyor! 20 Şubat 2024 altın fiyatları

Ons altın bugün 2023 dolar seviyesine devam ederek yükselişe geçti. Kapalıçarşı'da altın fiyatları rekora adım adım ilerlerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 20 Şubat 2024 altın fiyatları.

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

YouTuber Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Altın ve gümüşte doğru zamanı açıkladı! Sert yükseliş geliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için uygun zamanı paylaştı. İşte altın piyasasını bekleyen tüm gelişmeler...

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Altın Emlak ulaşım Haberi

Altın Emlak ulaşım

Markalı bir zincirin güvencesiyle iş kurmak isteyen binlerce girişimciye, hedeflerine ulaşabilme imkanı sağladıklarını belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; girişimcilere Bayim Olur Musun Fuarı’na Özel 15 bin TL + KDV kampanyasını sunduklarını söyledi. Hakan Erilkun, Altın Emlak temsilciliklerinin, dış tabelalarından, matbuatlarına, müşteri sözleşmelerinden, branda, afiş ve kartvizitlerine varıncaya kadar bütün görsel unsurları bedelsiz temin ettiklerini, kardan ise herhangi bir pay almadıklarını belirtti. 


Yatırımı İlk 6 Ayda Amorte Ediyor


Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; girişimcilerin yaptığı yatırımları ilk 6 ayda amorte ettiğini ve verim temelli çalışma sistemiyle sınırsız kazanç imkanı sunulduğunu hatırlatarak şöyle devam etti: “Türkiye’deki tüm bayileri yalnızca portföy alışverişi amacıyla değil eğitim amacıyla da periyodik olarak bir araya getiriyor, piyasa hakimiyetinin yanı sıra mesleki bilgi anlamında da sürekli...