18 / 04 / 2024

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Şentürk, Güray Şentürk ve Sevilay Şentürk ortaklığıyla 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Konut ve dükkan ödemelerinde altın, dolar ve Euro ile taksit dönemi başladı!

Hem altın ve dolardaki yükseliş hem de inşaat malzemelerine gelen zamlar konut piyasasını da derinden etkiledi. Konut fiyatlarında artış devam ederken inşaat firmaları da taksitleri Türk Lirası yerine altın, dolar ve Euro'ya endekslemeye başladı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2023 emlakta altın yıl olacak!

Orta gelirlilere yönelik ‘Yeni Evim Kampanyası’nın detayları açıklandı. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, projeyle 2023’ün inşaat sektörü için altın yıl olacağını dile getirdi.

Türkiye için sevindiren gelişme! Dev altın ve gümüş rezervi bulundu

Türkiye'de altın çıkaran ve işleyen Türk madencilik şirketi Koza Altın, bir ilimizden daha müjdeli haber duyuruldu. Ağrı'nın Diyadin ilçesinde altın ve gümüş rezervinin bulunduğu alanda yürütülen sondaj ve inşaat çalışmaları sürüyor. Altın ve gümüşün toplam piyasa değerinin 1,2 milyar dolar olduğu i

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Darwish Alzalma tarafından kuruldu.

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Altını ve doları olanlara düşük faizli konut kredisi önerisi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir bugünkü köşesinde konut ve inşaat sektörünü kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'Altınını, dolarını getirene, düşük faizli konut kredisi fena mı olur?' başlıklı yazısı...

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Şentürk, Güray Şentürk ve Sevilay Şentürk ortaklığıyla 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de  Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.


Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane ve inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arsa ve araziler almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait varsa arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....