23 / 04 / 2024

Altınöz inşaat iletişim

Altınöz inşaat iletişim

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş'ten gram altın için 2 tahmin! Ne 1400 ne de 1500 yeni rakam telaffuz etti

Altın uzmanı İslam Memiş katıldığı bir programda altın ve gümüş fiyatları hakkında kritik açıklamalar yaptı. İslam Memiş, altın için iki yeni tahmin yaptı. Ne 1400 lira ne de 1500 lira. Rakamı duyunca şaşıracaksınız. İşte tüm detaylar...

Altın Kahini altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı yapın

Altın Kahini İslam Memiş, altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı şimdiden yapın.

Altın için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak! Bu rakamı gören başını taşlara vuracak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Ocak enflasyon verisine çevrildi. Enflasyon öncesi dev kurumdan altın için yeni senaryo geldi! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak!  Bu rakamı gören başını taşlara vuracak.

Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Altın Kahini İslam Memiş ağzından kaçırdı! Herkes kemerlerini bağlasın

Gram altın bugün 1190 liraya kadar yükseldi. Yatırımcılar gram altın için bir sonraki seviyeyi merak ederken Altın Kahini İslam Memiş, ağzından kaçırdı. Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Herkes kemerlerini bağlasın...

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Aralık'ta bomba gibi patlayan altın için kırmızı kod verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Gram altın için analistler inanılmaz seviyeler verdi. Aralık'ta çıldıran altın sadece 3 hafta sonunda bu kadar olacak! Kırmızı kodla uyarı geçildi. Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın! İşte ayrıntılar...

İslam Memiş gram altın için yeni rakamı açıkladı! Sakın altınlarınızı bozdurmayın

Son dakika altın gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın yatırımcılarının beklediği gram altın için yeni rakamı Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. 

Altın için tehlike çanları çalıyor! Altın kırmızı çizgiyi geçti şimdi bu seviye görülecek

Gram altın geçtiğimiz hafta 1039 TL seviyesini aşarken ons altının da etkisi ile rekor seviyelere yükseldi. Bu hafta ise altın fiyatları sert düştü.  Altın için tehlike çanları çalmaya başladı.

Dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam!

Reuters’ın teknik görünümünde dolar ve altınla ilgili önemli değerlendirmelere yer verildi. Peki dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam!

Altın için çıldırtan rakam resmen açıklandı! Ezber bozuluyor! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1.614 dolara kadar geriledikten sonra  bu hafta 1.730 dolara yükseldi. Herkes altın fiyatlarının yükseleceğini düşünürken, altın için yatırımcıları çıldırtacak rakam açıklaması geldi. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu...

Altınöz inşaat iletişim Haberi

Altınöz inşaat iletişim

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi konusu:
MADENCİLİK a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi;ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi adres: Yalı Mah.Topselvi Cad.Mai Rezidance St.A Bl.Ap.100 A/209...