26 / 04 / 2024

altun yapı cennet konakları

altun yapı cennet konakları

Silivri Cennet Konakları 'nda güncel fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, 500 bin liraya kadar yükseliyor. Proje 21 blok halinde yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.

Altun İnşaat Cennet Konakları 'nda 600 bin liraya 5+2 villa!

Altun İnşaat Cennet Konakları 'nda fiyatlar 400 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, 21 blok halinde yükselen Cennet Konakları 'nda 5 oda 2 salon villalar bulunuyor...

Cennet Konakları 'nda 450 bin liraya 5+2 villa!

Silivri'de yükselen Cennet Konakları 'nda fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, projeden 120 aya kadar vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor

Cennet Konutları Silivri 'de 350 bin liraya 5+1!

Silivri Cennet Konakları 'nda satışlar sürüyor, Altun Yapı imzası taşıyan projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor

Silivri Cennet Konakları'da 450 bin liraya! Hemen teslim!

Altun Yapı Cennet Konakları'nda güncel fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Altun Yapı Cennet Konakları'nda 400 bin TL! Son 7 villa!

Silivri Cennet Konakları'nda 400 bin TL ile 450 bin TL arasında değişen son 7 villa kaldı...

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Elif Plus Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Elif Plus Yapı Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altun tarafından kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Altun tarafından kuruldu.

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Yfs Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfs Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan    Altun Yiğit Fırat Sekitmez tarafından kuruldu.

3k Grup Mühendislik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Grup Mühendislik Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Kenan Altunışık tarafından kuruldu.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

altun yapı cennet konakları Haberi

altun yapı cennet konakları


Cennet Konakları projesi Altun Yapı imzası ile yaşama geçiriliyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


İstanbul Avrupa Yakası Silivri 'de inşa edilen Cennet Konakları 8 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.


21 blok halinde inşa edilen Cennet Konakları projesinden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Cennet Konakları 'nda fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, 500 bin liraya kadar yükseliyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


5 oda 2 salon villaların bulunduğu Cennet Konakları projesinde; yürüyüş parkuru, yeşil alan ve oyun alanları, otopark, yüzme havuzu ve bahçe alanları mevcut.


Telefon: 0212 853 53 23

Web Adresi: www.altunyapi.com

Ceren...