16 / 04 / 2024

Altyapı yatırımları değerleri

Altyapı yatırımları değerleri

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden Resmi Gazete'de verilen ilana göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak yapım işleri ihalelerindeki sınır değer katsayısı yayınlandı...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Altyapı yatırımları değerleri Haberi

Altyapı yatırımları değerleri

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden:


ANKARA

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak yapım işleri ihalelerinde; (N) sınır değer katsayısı aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

YAPIM İHALELERİ

(N) SINIR DEĞER KATSAYISI

Altyapı İşlerinde

1,00

Üstyapı İşlerinde

0,90

Bu ilan yayımı tarihinde yürürlüğe girer.



YAPIM İHALELERİ        (N) SINIR DEĞER KATSAYISI


Altyapı İşlerinde       1,00


Üstyapı İşlerinde      ...