20 / 04 / 2024

Ankapark ihalesi ne zaman

Ankapark ihalesi ne zaman

Ankara Büyükşehir Belediyesine 29 yıllığına tahsis edilen Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Ankapark'ın işletme ihalesi, teklif veren olmayınca yeniden ertelendi..

Ankapark'ın yeni ihalesi 19 Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ankapark için yeniden ihale düzenleniyor. Ankapark'ın yeni ihalesi 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankapark'ın ihalesi ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralama ihalesine açılan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki Ankapark için ihaleyi kazanan şirket tarafından ayda 2.2 milyon TL kira ödemesi yapılacak. 

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İstanbul'da arsa arayanlara müjde! İBB 5 adet arsayı bu tarihte satıyor!

İBB Eyüpsultan ve Sarıyer ilçelerinde yer alan toplam 5 adet arsayı satıyor. Peki megakentte yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Ankara'da metrekaresi 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı 7 adet arsa satılıyor!

Ankara Altındağ'da yer alan 7 adet imarlı arsa 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki ihalesi ne zaman? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Cumhuriyet tarihinin en büyük icradan satışı!

Bir dönemin ayakkabı devi olan Yeşil Kundura’nın, Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile Zeytinburnu’ndaki bir arsası icradan satılıyor. Peki Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile plazanın hemen arkasındaki arsanın fiyatları ne kadar? İcradan satış ihalesi ne zaman yapılacak?

İzmir'in göbeğinde belediyeden satılık arsa!

İzmir Buca Belediyesi Zafer Mahallesi'ndeki 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale usulü ile satışa çıkardı. Peki, arsa satış ihalesi ne zaman nerede yapılacak? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

O ilde KDV'den muaf arsa fırsatı! Metrekaresi 9 bin 950 TL'den satışta!

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale'nin Merkez ilçesinde yer alan 3 bin 724 metrekarelik arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Kırıkkale'deki arsanın fiyatı ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İstanbul'da 2 arsa ve 1 iş yeri stopajdan muaf olarak kiraya veriliyor! Vakıflar Müdürlüğü tek tek açıkladı! 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Beşiktaş'ta yer alan 1'er arsa ile Beyoğlu'ndaki 1 iş yerini kiraya veriyor. Peki kiralama ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Kandilli'de 40 adet daire satılıyor! Megakentte 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 ev sahibi olma fırsatı! 

Üskadar Belediyesi, Kandilli'de yer alan 40 adet 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konutu satıyor. Peki konutların satış ihalesi ne zaman? Evlerin fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Ankapark ihalesi ne zaman Haberi

Ankapark ihalesi ne zaman

Ankara Büyükşehir Belediyesine 29 yıllığına tahsis edilen Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Ankapark'ın işletme ihalesi üçüncü kez ertelendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ihalenin iptal nedeni ise ihaleye teklif veren firma olmaması. İhalesi, bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı başkanlığında, belediyenin Encümen Toplantı Salonu'nda yapıldı. 

Ankapark ihalesi, 2 Ağustos'ta...