27 / 04 / 2024

Ankapark projesi son durum

Ankapark projesi son durum

Melih Gökçek'in prestij projem şeklinde nitelendirdiği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın inşası için 801 milyon dolar harcama yapıldığını duyurduğu Ankapark tartışmalarında sular durulmuyor.

Mansur Yavaş'tan Ankapark açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankapark hakkında açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş;" Bu proje çalışmıyor. Bu proje gibi boşa giden milyonlarca lira var" dedi...

Mustafa Tuna'dan Ankapark talimatı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankapark’ın biran önce bitirilerek, hazır hale getirilmesini istedi.

Ankapark'ta çalışmalar hızlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen dünyanın en büyük tema parklarından Ankapark’ın baharla birlikte hızlanan çalışmalarla, eğlence ve adrenalin dolu oyuncaklar teker teker bitiriliyor.

Ankapark inşaatında son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinde çalışmalar sürüyor. 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ankapark'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor...

Ankara Ankapark ne zaman açılacak?

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Anka Park projesi tamamlandığında Başkent Ankara Ortadoğu’nun en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark inşaatından son fotoğraflar...

Ankapark 2015 sonuna yetişecek mi?

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Anka Park projesi tamamlandığında Başkent Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark'tan son fotoğraflar...

Melih Gökçek Lübliyana heyetine Ankapark'ı gezdirdi!

Melih Gökçek, Ankara’nın 46. “Kardeş Kenti” Slovenya’nın Başkenti Lübliyana’nın Belediye Başkanı Zoran Jankovic ve beraberindeki heyete, kendi kullandığı araçla ANKAPARK’ı gezdirerek, çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi standı'na Emitt Fuarı’nda yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT ’te Ankara Büyükşehir Belediyesi ’nin projeleri büyük ilgi görüyor.

Ankapark projesine durdurma kararı!

Ankapark'a durdurma geldi. Danıştay 14. Dairesi, Atatürk Orman Çiftliği arazisi içinde yer alan hayvanat bahçesinin ANKAPARK'a dönüştürülmesinde kamu yararı bulunmadığı gerekçesiyle Bakanlar Kurulu kararının yürütmesini durdurdu.

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak konuştu ve alanı işler duruma getireceklerine dikkat çekti.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

İstanbul'da markalı konut projesi son iki yılda yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre; 2019 yılı Haziran ayı sonunda İstanbul’da markalı konut projesi sayısı 1.610 olarak belirlendi...

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

Antalya 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hızla süren Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde dün itibariyle ray kaynak işlemine ve katener direk imalatına geçildi.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Kanal İstanbul iptal mi oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında yüzde 70-80 tamamlanma oranına gelmiş yatırımların bitirileceğini açıkladı. Erdoğan sıfırdan yatırım düşünülmediğini belirtti. Kanal İstanbul projesi son 7 yıldır kamuoyunun gündeminde. Bölgedeki arazilerin fiyatı ciddi şekilde

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

Ankapark projesi son durum Haberi

Ankapark projesi son durum

Melih Gökçek'in prestij projem şeklinde nitelendirdiği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın inşası için 801 milyon dolar harcama yapıldığını duyurduğu Ankapark tartışmalarında sular durulmuyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ankapark projesindeki usulsüzlüklerle ilgili suç duyurusunda bulunuldu. Aralarında Melih Gökçek'in de yer aldığı 39 kişi için, 'görevi kötüye kullanma ve görevi ihmal ile ihaleye fesat karıştırma' suçlarından dava açılması talep edildi. 

Ankapark projesinin yapımı için 129 adet ihale yapıldığını, bunlardan 52 tanesinde suç işlendiği belirtildi. Bazi şirketlere proje bitirilmeden ödmee gerçekleştirildiğive malzemelerin yüksek fiyattan alındığı ifade edildi. 

Ankapark kapsamında belediyenin uğradığı zarar 153.4 milyon TL (18.2 milyon dolar) oldu. 

Ankapark'ta son durum...