24 / 04 / 2024

Ankapark'ta son durum ne?

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak konuştu ve alanı işler duruma getireceklerine dikkat çekti.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark için batsın diye bir tavırları olmadığını belirtti ve işler hale getireceklerini belirtti. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nisan'da yapılan 2020 yılı faaliyet raporu görüşmelerinde muhalefet partisi meclis üyeleri tarafından belirtilen bütün iddia ve eleştirileri cevaplayan Yavaş; suya zam iddiaları, metro projeleri, yeni alınacak otobüsler, Ankapark, itfaiye ve TOGO Kuleleri ve birçok konuya ilişkin sunumlar gerçekleştirerek, konuları netliğe kavuşturdu. 

Ankapark ta son durum ne?

ABB TV ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan ve 7.5 saat devam eden toplantının izlenme rakamları rekor oldu.

“Hiçbir şekilde eskiyi inkar eden insanlardan değiliz ama eskinin yanlışlarını bizden beklemeyin” diye konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'taki son durumu paylaştı. Yavaş, sunları söyledi:

Ankapark ta son durum ne?

“Ankapark yapılırken eleştirilere kulak verilmemiştir ve yapılmıştır. Kamu, zarara uğratılmıştır. Hala alamıyoruz. Bakın, mahkemeye gerekçeli kararı verdik. Herhalde bir kısım taşerona vermişler ANKAPARK’ı niye yardımcı olmuyorsunuz? Hala bir şeyler çalıyorlar, içerisini boşaltıyorlar, alamıyoruz. 5-6 katrilyonluk mal var, hakim sadece 50 bin lira teminatla verdi. Benim yaptırdığım tespitte 110 milyon liraydı. İçeriyi göremiyorduk. Birçok kilitli yer vardı. Yeni boşalttılar ne yaptılar bilmiyoruz. Dolayısıyla büyük bir zarar içerisinde... Bir an evvel almamız lazım, değerlendirmemiz lazım. İnşallah orayı işler hale getireceğiz.”

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!


Geri Dön