26 / 04 / 2024

Ankapark ne durumda?

Ankapark ne durumda?

Ankapark'ta son durum ne?Ankapark Ankara projesi 03 Mart 2014 itibariyle hangi aşamada? Ankapark Temapark'ta son durum ne? Ankapark ne zaman açılacak? Ankapark bilet fiyatı kaç TL? İşte 11 karede Ankapark şantiyesindeki son durum!




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Mart ayının ilk günlerinde Ankaralılar'ın ziyaretine açacağı Ankapark projesinin şantiye hali...



Ankapark ne durumda?


Ankapark, İstanbul yolundaki Atatürk Orman Çiftliği arazisinde 2 milyon 100 metrekare alana inşa ediliyor. 



Ankapark ne durumda?


Ankapark'ta 2117 oyuncak olacak. 



Ankapark ne durumda?


Anka Park  Ankara  projesine yılda en az 10 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.



Ankapark ne durumda?


Ankapark projesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor.

 


Ankapark ne durumda?


Ankapark'ta 5 bin metrekarelik Lazer-Tag çadırı, 10 bin metre karelik atari çadırı, 10 bin metrekarelik dinozor ormanı çadırı, 5 bin metrekarelik dinozor müzesi ve 5 bin metrekarelik içinde sinemaları da barındıran dinozor restorantı çadırı olacak.



Ankapark ne durumda?


Anadolu Bulvarı kenarında 10 bin metrekarelik bir alanda Roller Coaster'lar kurulacak ve en uzunu 900 metre ray uzunluğuna sahip olacak. 



Ankapark ne durumda?


Ankapark'ın girişine 278 bin metrekarelik bir alanda yaklaşık 6 bin 500 araçlık otopark planlanıyor.



Ankapark ne durumda?


İvedik Metro İstasyonu’ndan direkt Ankapark'a 3.2 km uzunluğunda bir teleferik geleceğini ve o noktadan da otoparka ulaşım için 3.7 km uzunluğunda bir başka teleferik yapılacak.



Ankapark ne durumda?


Ankapark giriş ücreti, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 4 Aralık 2013 tarihinde yaptığı açıklamaya göre 50 TL olacak. Giriş biletiyle Ankapark'taki tüm oyuncaklar kullanılabilecek. Bilete yiyecek içecek dahil değil. Ayrıca giriş kapasitesi sınırlı olan birkaç yer ekstra paralı olabilecek.



Ankapark ne durumda?


Ankapark, Mart ayında 'çalışmaları göstermek amacıyla' halkın ziyaretine açılacak. Ankapark içindeki Tema Park Ağustos 2014'te açılacak. Ankapark'ın 2014 yılının sonlarına doğru tam kapasite ile hizmete açılması planlanıyor. 


Ankapark Temapark görselleri için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com 



Geri Dön