23 / 04 / 2024

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Firma: ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi

Proje: Vialand

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak




Eyüp  Vialand  ne durumda :


Via Grup ve Gürsoy Grup'un birlikte hayata geçirdiği Vialand projesine Eylül 2011'de başlandı. Türkiye'nin ilk uluslararası mega tema parkı, gösteri merkezi ve AVM'sini birlikte sunan Vialand projesi, Eyüp'te yer alıyor. 


140 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Vialand projesi 1 milyar 150 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 600 bin metrekarelik alan üzerindeb konumlandırılan Via Land projesi kapsamında 3 bin araç kapasiteli açık otopark ve 5 bin araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor. 


Vialand inşaat çalışmaları ne durumda?


Mimarisinde Dome Mimarlık'ın imzasının bulunduğu Vialand projesi tam tamına 71 gün sonra açılıyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda açılacak mega eğlence parkının girişinde 2 bin metrekarelik Şato bulunuyor. 


30 milyonluk insan hareketi yaşanması beklenen Eyüp Vialand projesinde 100 bin metrekarelik Gösteri Merkezi ve bu gösteri merkezi içerisinde 15 bin kişilik konser alanı ve birçok aktivite alanı bulunacak. 


Temalı park konsept tasarım ve danışmanlığın Anm Group International'a ait olduğu projede alışveriş merkezi kiralama işlemleri ise Jones Lang LaSalle tarafından yapılacak. Projenin 20 bin kişiye istihdam yaratması planlanıyor. 


www.vialand.com.tr

0212 609 11 10

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön