29 / 03 / 2024

Ankara Ayaş kentsel dönüşüm son durum ne

Ankara Ayaş kentsel dönüşüm son durum ne

TOKİ tarafından yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ise Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara yeşil ışık yaktı.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Ankara’da kentsel dönüşümde yapılmayan konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar TL!

Ankara'da Melih Gökçek döneminde hayata geçirilmek üzere başlanan fakat tamamlanamayan "kentsel dönüşüm" projesi kapsamındaki konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar lira olduğu açıklandı.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde büyük müjde!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "4 bin 500 konut inşamızı iki yıl içinde tamamlayıp mahzun kalan yüzlerin yeniden güldüğünü görmek istiyoruz" dedi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinde tahliye gerginliği!

Ankara'nın Mamak ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde tahliye süreci başladı.  Güney Kore gazisi olan 92 yaşındaki Veli Atasoy evden çıkmak istemiyor. 

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

Ankara'da kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor!

Geçtiğimiz pazar günü Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 100’ün üzerindeki projesinin temelinin atılması ve açılışı sebebiyle bir tören gerçekleştirildi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Ayaş kentsel dönüşüm son durum ne Haberi

Ankara Ayaş kentsel dönüşüm son durum ne

TOKİ tarafından yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ise Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara yeşil ışık yaktı.


Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, HT Ankara aralığıyla, Ayaş’ta kentsel dönüşüm projesinin başlatılacağını açıklamıştı. TOKİ tarafından yürütülecek bu kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına da Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara Taşan, yeşil ışık yaktı. Arap iş adamlarının son gözdesi Ankara’nın tarihi ve kültürel yapısıyla zengin olan ilçesi Ayaş oldu. İlçenin tarihi meydanından başlayacak yenileme çalışmalarına, Suudi iş adamları da termal devremülk projesiyle dahil oldu. Rekan Ltd. Şti. Türkiye Temsilcisi Muhammet El Kattan başkanlığındaki heyet Ayaş’’a gelerek, bir kısım tarihi konağın restorasyonu ve kaplıca suyu açısından zengin kaynaklara sahip olan...