19 / 04 / 2024

ankara ertelenen ihaleler

ankara ertelenen ihaleler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkent’te koronavirüs salgını ile mücadelenin başladığı ilk günden itibaren uygulamaya geçirdiği kararlar kapsamında Mart 2020'den bugüne kadar toplamda 338 ihale ertelendi.

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Ankara ve İstanbul'da 9 konut 1 arazi satılıyor!

Ankara ve İstanbul'da yer alan 9 konut ile 1 arazi satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihaleler ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 1.502 konut geliyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

İstanbul'daki ihaleler Ankara'da fiyat artırır!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, İstanbullu firmaların Emlak Konut GYO ihalelerine çok yüksek teklifler verdiğini, bunun İstanbul'un yanı sıra Ankara'da da konut fiyatlarını yukarı çekeceğini söyledi.

Ankara Alışveriş Festivali Demet Akalın konseriyle başlıyor!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, yarın Demet Akalın konseriyle başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek

Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, yarın başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek. Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi haberimizin içinde yer alıyor...

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos'ta başlıyor!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, 29 Ağustos 2014 tarihinde başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos'ta başlayacak!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, 29 Ağustos 2014 tarihinde başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Alışveriş Festivali Ankara!

Alışveriş Festivali Ankara 2014'ün lansmanı 30 Nisan'da Sheraton Otel’de gerçekleşti. Soma faciası nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Ankara Alışveriş Festivali 'nin ne zaman başlayacağı belli oldu...

Ankara'da okulların onarımı ihaleye çıkarıldı

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık  Daire Başkanlığı tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan,  çeşitli yerlerdeki ilk ve orta öğretim okullarının onarımı için açılan ihaleler  sonuçlandı

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

ankara ertelenen ihaleler Haberi

ankara ertelenen ihaleler

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını (COVİD-19) Türkiye’yi olduğu kadar Ankara'daki yaşamı da derinden etkiledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kent yönetiminde sosyal belediyecilik ve halk sağlığını önceleyen anlayışla salgınla mücadele eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, salgının etkili olmaya başladığı Mart ayında vatandaşlara sosyal medya hesapları üzerinden acil ve toplum sağlığını ilgilendiren ihaleler hariç tüm ihalelerin ertelendiğini açıkladı.

Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi ve bağlı iştirakler ile EGO ve ASKİ Genel Müdürlükleri tarafından bugüne kadar 338 ihale ertelenirken, ihalelerin toplam tutarı 1 milyar 702 milyon 869 bin 331 TL olarak belirlendi.

ÖNCELİKLER DEĞİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ihalelerin ertelenme gerekçesini, “Koronavirüse karşı başlattığımız ekonomik mücadele kapsamında bugün açıklayacağımız projelere daha çok kaynak ayırabilmek için başta park bahçe ve...