19 / 04 / 2024

ankara etimesgut bahçen elvanşehir ödeme planı

ankara etimesgut bahçen elvanşehir ödeme planı

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planında yüzde 30 peşinat veriliyor. Kalan tutar banka kredisi ile taksitli olarak ödenebiliyor. Projede konutların Kasım 2014' te teslim edilmesi planlanıyor...

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Ankara'nın en değerli bölgelerinde arsa satışı başladı!

Arsa alarak yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat daha. Ankara'nın en değerli bölgelerinde yr alan 245 muhtelif arsanın satışına başlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın başlattığı KDV'siz arsa satışı ve haberin detayları...

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Etimesgut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Ankara Etimesgut 2022 ucuz konut projesi...

Deniz GYO Ankara Etimesgut'taki 26 dükkanı 20.1 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'ndeki 26 adet dükkanı 20 milyon 60 bin TL bedelle sattı.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. İşte Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri...   

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 yeni lojman!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 adet lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ankara Etimesgut'ta 14 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Batı 4. Satış Memurluğu, Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman Mahallesi, 63388 ada 1 parselde yer alan arsayı 14 milyon TL'ye satıyor...

Ankara millet bahçesine kavuşuyor!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nin de içinde yer aldığı Millet Bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesinin Ağustos ayında hizmete açılacağını dile getirdi. 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Etimesgut ilçesinde konumlu arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ankara Etimesgut'ta 104.4 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Etimesgut Belediye Başkanlığı, Ankara Etimesgut'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü 104 milyon 368 bin 31 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.Projenin ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

ankara etimesgut bahçen elvanşehir ödeme planı Haberi

ankara etimesgut bahçen elvanşehir ödeme planı


Ankara Etimesgut bölgesinde hayata geçirilen Bahçen Elvanşehir projesi Tuna ve Türkoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planı kapsamında konut fiyatları 230 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Bahçen Elvanşehir Ankara projesi 10 blok olarak tasarlandı. Bahçen Elvanşehir'de 448 adet daire içerisinde yer alan 3+1 dairelerin büyüklüğü 148 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare olarak inşa ediliyor.


Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planı kapsamında 3+1 dairelerin fiyatları 230 bin lira ile 290 bin lira aralığında belirlenirken, 4+1 dairelerin fiyatları ise 260 bin lira ile 325 bin lira arasında değişiyor.


Ankara Bahçen Elvanşehir projesinde meyve bahçeleri, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, spor salonları, yüzme havuzu, kapalı otopark, botanik bahçe gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planı kapsamında yüzde...