16 / 04 / 2024

Ankara Hanzade Konutları kimin

Ankara Hanzade Konutları kimin

Aksa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanzade Konutları 2 blokta 61 daireden meydana geliyor. Peki Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

Ankara Eserkent Konutları'na yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Eserkent projesinde başvurular devam ediyor. Eserkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konutular için son başvuru tarihi 15 Ocak.

Ankara ihtiyaç konutlarının şartları belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  tarafından maddi durumu iyi olmayan evli çiftlere ve 65 yaş üstü vatandaşlara kiralanacağı Mamak 400 konut için şartlar belirlendi. 

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

TOKİ Ankara Sincan Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sincan’da yaptırılacak 541 adet konutun ihalesi gerçekleştirildi

Ankara’da konutun ortalama geri dönüş süresi 16 yıl!

Ankara genelinde konutların geri dönüş süresinin ortalama 16 yıl olduğu görülüyor. Endeksa verilerine göre Ankara’da 2+1 konutların geri dönüş süresi ortalama 13 yıl iken, 3+1 konutlarda bu oran 19 yıl olarak belirleniyor.

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanzade Konutları 2 blokta 61 daireden meydana geliyor. Peki Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat!

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat listesine göre 76 bin 900 TL'den başlıyor. Projede taksitler 376 liradan başlıyor.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara'da konutlar alıcı bulamıyor!

Ankara’da barınma ve konut arzı incelendiğinde ihtiyaçtan daha fazla konut yapıldığı kent planlaması raporlarında yer aldı. Ancak bu denli hızlı ve ihtiyaç fazlası konutlaşmaya karşın, konut fiyatlarında anlamlı bir azalma olmadı.

Sofa Loca Evleri Ankara fiyat!

Sofa Loca Evleri Ankara fiyat listesi 732 bin liradan başlayarak değişiyor. Sofa Loca Evleri Ankara projesinde konutlar bu yılın sonunda teslim ediliyor...

Ankara Mebuskent konutlarına yoğun ilgi!

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen konut projelerinden Mebuskent, sunduğu sağlıklı yaşam imkânları dolayısıyla en fazla doktorların tercihi oldu.

Ankara Hanzade Konutları kimin Haberi

Ankara Hanzade Konutları kimin

Hanzade Konutları 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Daire genişliklerinin 145 metrekareden başladığı Hanzade Konutları 61 daireden meydana geliyor. 


2 blok şeklinde yükselen Hanzade Konutları 3 bin 561 metrekare alana sahip. Projede yer alan dairelerin tümü panoramik Ankara manzarasına hakim. 


Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. 


Hanzade Konutları Kızılay'a 12 kilometre, Ulus'a 8 kilometre, Ankara Kuzey Çevreyolur 2,3 kilometre ve Antres AVM'ye 2 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor. 






Adres:Şehit Kubilay Mahallesi 1699. Sokak No.4

Keçiören / Etlik / Ankara


http://hanzadekonutlari.com/

0 312 331 25 72

Pınar...