29 / 03 / 2024

Ankara Karaoğlan mahallesi imar planı

Ankara Karaoğlan mahallesi imar planı

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Sincan Belediyesi'nden 2 arsa!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Saraycık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Sincan Belediyesi başkentte iki arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Törekent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde KDV'den muaf 4 arsa satılıyor! 38 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz!  

Ankara Nallıhan Milli Emlak, Ankara ili, Nallıhan ilçesi, Davutoğlan Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Başkentte konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Deniz GYO Ankara Etimesgut'taki 26 dükkanı 20.1 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'ndeki 26 adet dükkanı 20 milyon 60 bin TL bedelle sattı.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Cemre Karaoğlan ve Şeref Atilla Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

Ankara Karaoğlan mahallesi imar planı Haberi

Ankara Karaoğlan mahallesi imar planı


Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı otuz gün sonra askıdan indirilecek.



Askı ilanı için...