16 / 04 / 2024

ankara kiralık atm kabini

ankara kiralık atm kabini

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 500 adet ATM kabinini yıllık 8 milyon 148 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Kiralık evlerin fiyatları el yakıyor!

Kovid-19 salgınına rağmen kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş dikkatleri çekiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerde kiralık ev bulmak giderek zor hale gelirken, mevcut kiralık konutların fiyatları el yakıyor.  

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa canlandı!

BETAM ve sahibindencom ortaklığında hazırlanan Konut Piyasası Görünümü raporuna göre Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa hareketlendi.

Ankara en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden oldu!

Endeksa ve HurriyetEmlak işbirliğiyle 2020 yılı 1. çeyreğine ilişkin kira endeksini hazırladı. 2020 yılının 1. çeyreğinde kira endeksi bir önceki çeyreğe göre 1,82 puan arttı. 1. Çeyrekte en fazla kiralık arama yapılan bölgelerden biri de Ankara oldu.

Antalya'da internetten kiralık ev yalanı ATM’de bitti!

Antalya'da internet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı vererek vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 2 kişi ATM'de yakalanarak, gözaltına alındı.

Kars'ta günlük kiralık ev fiyatları yükselişe geçti!

Ankara'dan başlayıp Kars'ta son bulan Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi gösteren yerli turistler, Kars'ta otelleri doldurunca günlük kiralık evlerde yükseliş yaşandı. 

ankara kiralık atm kabini Haberi

ankara kiralık atm kabini

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 500 adet ATM kabinini 10 yıllığına kiraya verecek. ATM kabinlerinin 1 yıllık muhammen kira bedeli 8 milyon 148 bin TL olarak belirlendi.

ATM KABİN YERLERİ KİRAYA VERİLECEKTİR
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait, Şehrin Muhtelif Yerlerine Yerleştirilecek 500 (Beşyüz) Adet Atm Kabin Yeri aşağıdaki tabloda yazılı süre ve bedeller üzerinden, 2886 sayılı Yasanın 36. maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılacaktır.
1) İhaleye konu olan yerin ihalesi için teklifler 1 (bir) yıllık muhammen bedel üzerinden Kdv Hariç olacak şekilde verilecektir. İstekliler ihale için verilecek teklif mektuplarını Ankara Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Kat:7 Yenimahalle/ANKARA adresine ihale günü (09/12/2021) saat 12:00’ye kadar...