20 / 04 / 2024

ankara metro

ankara metro

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Ankara'ya iki yeni metro hattı müjdesi! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş'tan Başkentlilere 2 metro hattı müjdesi verdi. İşte Mansur Yavaş'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Ankaralılar müjde! Ankara'ya yeni metro projesi geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Yılı Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa Metro Hattı'nı da aldıklarını söyleyerek "En kısa zamanda ihalesini yapacağız." diye duyurdu.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

Mamak Metro Hattı ihalesi iptal edildi! İşte iptal nedeni!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler tarafından merakla beklenen Mamak Metro Hattının daha önce gerçekleştirilen ihalesinin fahiş fiyat sebebiyle iptal edildiğini açıkladı. Söz konusu ihale en kısa zamanda yeniden yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şehitler-Forum Raylı Sistem Hattı'nı uzatmak için başvuru yaptı. Söz konusu proje 3 milyar 900 milyon TL'ye mal olacak.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Ulaştırma Bakanı 3 metro hattının açılışı için tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Ankara'da yapımı devam eden ve merakla beklenen 3 metro hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve açılış tarihlerini müjdeledi. İşte ayrıntılar...

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

ankara metro Haberi

ankara metro

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu. Mansur Yavaş “Onay işleminden sonra yapım ihalesine çıkacağız" diye konuştu.

Suputnık'te yer alan habere göre: 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen hat projesinin Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunduklarını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından konuya ilşkin açıklama yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sosyalm medya paylaşımı şu şekilde:

"Mamak’ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak Dikimevi-Natoyolu metro projemizi tamamlayarak bugün itibarıyla Ulaştırma Bakanlığımıza onaya sunduk. Onay işleminden sonra Sayın Cumhurbaşkanı’nın yatırım...