04 / 05 / 2024

Ankara Meva Şehir satılık daire

Ankara Meva Şehir satılık daire

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Mevaşehir'den ilk evini alanlara büyük fırsat! 1,99 oranla 120 ay vade!

Ünsal Group imzası ile hayata geçirilen Meva Şehir projesinde 1,99 oranla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 1.800 konutluk dev projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Ünsal Group tarafından Ankara'da inşa edilen Meva Şehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Meva Şehir'de öncelik sağlamlık ve deprem güvenliği!

Doğal afetler ve pandemi süreci insanların konut tercihlerinin değişmesine sebep oldu. Ülke olarak yaşadığımız acı deprem felaketlerinin yanı sıra Kovid-19 salgını da konut alırken dikkat ettiğimiz önceliklerimizi büyük oranda etkiledi. 

Ankara Meva Şehir satılık daire Haberi

Ankara Meva Şehir satılık daire


Optimum AVM'nin arsa kısmında konumlandırılan Ankara Mevaşehir projesi 1800 adet daireden meydana geliyor.


Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara satılık daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon deluxe şeklinde dizayn ediliyor. 


Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi’nde inşa edilen Meva Şehir  Ankara  projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.  


106 milyon 893 bin metrekare arsa alanına sahip Mevaşehir projesinde dairelerin yanı sıra 94 dükkân, AVM, fırın, okul ve gölet alanı da yer alacak. 


Tel: +90 312 271 32 19

Web: http://unsalgroup.com/index.html

Pınar...