27 / 04 / 2024

ankara toki ucuz konut

ankara toki ucuz konut

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimamak'ta 548 adet konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Arsa alacaklara müjde: TOKİ İstanbul, İzmir ve Ankara'da uygun fiyata arsa satacak! 48 ay vadeli ucuz arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ilde 69 arsayı açık artırmayla satışa çıkardığını duyurdu. İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı illerde 48 ay vade imkanı sağlanacak.

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

Ucuz konut arayanlara müjde: TOKİ Ankara'da 1.842 TL taksitle konut satıyor! Elinizi çabuk tutun son iki gün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacağını ilan etti. TOKİ Ankara projesi için başvurular 2 gün sonra sona erecek.

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Milyonlarca vatandaş TOKİ 5. etap çekiliş tarihini merak ediyor. Bu kapsamda Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura çekimi tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ'den Ankara 565 ucuz ve yeni konut geliyor! Başkentlilere son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

ankara toki ucuz konut Haberi

ankara toki ucuz konut

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimamak projesi için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, Ankara Yenimamak'ta 548 yeni konut inşa edecek.

Dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak olan TOKİ, Ankara Yenimamak projesinin ihalesini 15 Şubat 2019 tarihinde saat 11:00'de yapacak.

İhale ilanı:

Ankara İli Yenimamak İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 15 Şubat 2019'da saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 1909 ucuz konut geliyor!

TOKİ'den 10 bin TL peşinatla ev...