18 / 04 / 2024

ankarada satık konutlar

ankarada satık konutlar

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Disneyland projesi içindeki bin 850 lüks konut için 6 Eylül Perşembe günü ihaleye çıkacak.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Taksim 360 Çalık Konutları fiyat listesi!

150 bin metrekare inşaat alanı bulunan Taksim 360 Konutları'nda ofisler gelecek Haziran ayında teslim edilecek. Taksim 360 Çalık Konutları fiyat listesi 300 bin dolardan başlıyor...

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları!

Peşinler 13 bin 395 TL'den başladığı projede 5 adet daire mevcut. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları...

TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü!

Konya Hüyük TOKİ projesinde 33 adet konut satışta. İşte TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru!

120 aya kadar vade sağlanan projede daireler açık satış yöntemiyle satılacak. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru detayları...

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları!

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. Projede 129 adet daireden oluşuyor.

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru!

TOKİ Yalıhüyük Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

ankarada satık konutlar Haberi

ankarada satık konutlar


Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir yolu üzerinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan Turkuaz konutları karşısındaki alanda bin 850 lüks konut ve alışveriş merkezi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kat karşılığı ihale edilecek. İhale, 6 Eylül Perşembe günü Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.


Konuyla ilgilenen girişimcilerin, belediyenin Emlak İstimlak Daire Başkanlığına yarın mesai bitimine kadar şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. İhaleyle ilgili bilgi almak isteyenler "0312-3840940/1350" numaralı telefonu arayarak bilgi...