20 / 04 / 2024

ankaranın suyu neden sayı

ankaranın suyu neden sayı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'nın içme suyunda arsenik probleminin bulunmadığını, bu konuda ölçümlerin yapıldığını belirtti. Bakan Eroğlu 'Ankara'nın suyunda arsenik yok' dedi.

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Ekmek ve Simit Fiyatları Uçtu: Vatandaşların Cebine Bir Yük Daha!

2023 yılının ikinci yarısında zamlanan ürünler arasında ekmek ve simit de yer aldı. En çok tüketilen gıda ürünlerinden olan ekmek ve simide gelen zam, vatandaşların omzuna bir yük daha ekledi. Vatandaşların tepkisine neden olan zam sonrası ekmek ve simidin işte yeni fiyatı…

Mimarlar Odası, Karadeniz'deki yapılaşma politikalarını eleştirdi!

Mimarlar Odası, Orta ve Batı Karadeniz'deki yapılaşma politikalarını eleştirerek bölgedeki sel felaketlerinin afet alanına dönüşmesine neden olduğunu belirtti. İşte ayrınıtlar...

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung’a gelen Android 14 güncelleme sonrasında bir sorun tespit edildi ve Android kullanıcılarına uyarı geldi. Ekranda oluşan çizgi sorunu kullanıcıların sinirlenmelerine neden oldu. Samsung Galaxy kullanıcılarını rahatsız eden bu sorunun çözümü ise düşünülüyor.

Nvidia'nın Hisseleri Neden Yükseliyor?

Video oyunlarında kullanılan çipleriyle tanınan Nvidia, son yıllarda veri merkezi pazarına yöneldi. Veri merkezi çip işi, 29 Ocak'ta sona eren mali yılda şirketin gelirinin %50'den fazlasını oluşturdu ve şirketinin hisseleri bu yıl %160'tan fazla artarak 586 milyar dolarlık kazanca ulaştırdı.

Altın fiyatlarında beklenmeyen düşüş! Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altının onsu dün 1939 dolar ile son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Haftanın son işlem gününde de doların artan baskısıyle altın fiyatları gerilemeye devam ediyor. Peki altın fiyatları neden düştü?  Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

1.500 TL'ye yükselen gram altın tepetaklak oldu! Nedeni ortaya çıktı! Altın alalım mı, bekleyelim m?

Altın fiyatları 14 Mayıs seçimleri öncesinde rekor yükselişlere imza attı. 1.500 TL olan gram altın bir anda tepetaklak oldu. Altın fiyatları neden düştü? Altın alalım mı, bekleyelim mi?

Altın 2 bin doların altına geriledi! Altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş daha ne kadar devam edecek?

Uluslararası borsalarda 2 bin 50 dolara kadar yükselen altın yeniden düşüş trendine girdi. Ons altın kar satışlarıyla 2 bin dolar sınırının altına gerilerken, gram altın fiyatları da düştü. Peki, altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? İşte uzmanından bu soruların yanıtları…

Kuru soğanın kilosunun neden bu kadar arttığı ortaya çıktı! Bakın nedenmiş?

Geçtiğimiz dönemlerde fiyatı 30 TL çıkan kuru soğanın zamlarının sebebi merak konusu oldu. Bu zaman ardında pek çok farklı sebep yatıyor. Üretim ve lojistik maliyetlerinin artması gibi faktörler fiyatları yukarı çekti. Stokçuluk söz konusu olabilir. İşte tüm detaylar…

Konut fiyatlarındaki fahiş artışların önüne geçilemiyor! Bir yılda Yüzde 153 zamlandı

Türkiye'de son yıllarda yaşanan konut fiyatlarının çıkışı, yükselen enflasyonunda etkisiyle tartışmaların alevlenmesine neden olmaya devam ediyor. Konut fiyatlarındaki bu fahiş fiyat artışları ile alakalı, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yeni verileri açıkladı.

ankaranın suyu neden sayı Haberi

ankaranın suyu neden sayı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'nın içme suyunda arsenik probleminin bulunmadığını, bu konuda ölçümlerin yapıldığını belirterek, "Bunu polemik mevzusu haline getirmek istiyorlar. Hatta bir milletvekili de bu polemiği ortaya attı neticede kendisinin bulunduğu binaya kuyudan kaçak su bağlandığı tespit edildi. Ankara'da herhangi bir problem yok" dedi. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu. İscehisar ilçesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Eroğlu, Ankara'nın içme suyunun barajlardan karşılandığını söyledi. Ankara'da hiçbir arsenik probleminin bulunmadığını, bu konuda ölçümlerin yapıldığını belirten Bakan Eroğlu. 

"Bunu polemik mevzusu haline getirmek istiyorlar. Hatta bir milletvekili de bu polemiği ortaya attı neticede kendisinin bulunduğu binaya kuyudan kaçak su bağlandığı tespit edildi. 

Ankara'da herhangi bir problem yok" diye konuştu. 

Ankara'nın. 2050-2060 yılına kadar su ihtiyacını karşılamak için Gerede Projesi'ni hayata geçirdiklerini anlatan...