26 / 04 / 2024

Ant Yapı yüzünü batıya döndü

Ant Yapı yüzünü batıya döndü

Dünyanın sayılı müteahhit şirketleri arasında yer alan Ant Yapı, yüzünü Batı’ya döndü. Rusya ve Türkmenistan’da işler yapan Ant Yapı’nın yeni durağı Londra oldu.

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 7.9 arttı!

2023'ün son çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreği ile kıyaslandığında yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 7,9, daire sayısı yüzde 16,0 ve yüzölçümü yüzde 8,8 yükseldi. İşte son dakika rakamlar...

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Konut sitesindeki aidatlara yüz yüzün üzerinde zam yapıldı, çıkan kavgaya polis müdahale etti!

Başkent Ankara'da aidat ücretine yüzde yüzün üzerinde zam gelmesine tepki veren site sakinleri ile yönetici arasında çıkan tartışmaya polis müdahale etti...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Bakan Işıkhan'dan zam sinyali: Emeklilerin yüzünü güldüreceğiz...

Milyonlarca emekli Ocak 2024 zammını heyecanla bekliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Emeklilerin yüzü gülecek! Promosyonlara ek ödeme geldi! En az 2.200 TL ödenecek! İşte detaylar!

Emekli promosyonları gündemden bir türlü düşmüyor. Bu süre içinde emeklilerin yüzünü güldürecek bir haber daha geldi. İşte detaylar!

Microsoft yanlışlıkla Windows için yeni bir kullanıcı ara yüzü yayınladı!

Yazılım devi Microsoft, Ignite 2022 etkinliğinde yanlışlıkla Windows 12 ara yüzünü paylaşmış olabileceği gündeme bomba gibi düştü! Ayrıntılar için buraya tıklayın!

Kış yüzünü gösterdi! Sebze ve meyve fiyatları uçuşa geçti

Yaz aylarında tarladan çıkan mahsul ile sebze-meyvede fiyat artışları durmuştu. Kışın yüzünü göstermeye başlamasıyla birlikte yazlık sebze meyve ürünlerinde fiyatlar yeniden yükseldi.

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüz ölçümleri yüzde 7,8 daraldı!

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2022 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 7,8 daralma meydana geldi.

Ant Yapı yüzünü batıya döndü Haberi

Ant Yapı yüzünü batıya döndü

Dünyanın sayılı müteahhit şirketleri arasında yer alan Ant Yapı, yüzünü Batı’ya döndü. Rusya ve Türkmenistan’da işler yapan Ant Yapı’nın yeni durağı Londra oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Londra’da proje üreten ilk Türk şirketi olacaklarını kaydetti.


Uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alan, Rusya başta olmak üzere yurtdışında 4.5 milyar dolar değerinde 100 projeye imza atan Ant Yapı, yeni projesi ile yüzünü Batı’ya döndü. Ant Yapı’nın yeni imzaladığı sözleşmeler arasında en dikkat çeken projelerden biri, gayrimenkul sektörünün önemli şehri olan Londra’da olacak. Londra’da ilk kez iş yapacak  olan Ant Yapı, Kraliyet Sarayı’nın yanı başında bir konut projesine imza atacak. Bu proje, Türk müteahhitlerinin Londra’da aldığı ilk taahhüt işi olarak dikkat çekiyor. 


18 AYDA BİTİRECEK 


Gazetecilerle...