25 / 04 / 2024

Antalya 2000 Plazanın satış çalışmaları sürüyor

Antalya 2000 Plazanın satış çalışmaları sürüyor

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Antalya 2000 Plaza'nın satışı konusundaki çalışmaların sürdüğünü Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Ruslar Antalya'yı terk ediyor! Konut fiyatları ve kiralar yüzde 25 geriledi!

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'da yabancı nüfusu son zamanlarda azalmaya başladı. Rusların, konut ve kira bedellerindeki yüksek artıştan dolayı Antalya'yı terk etmesiyle konut ve kiralarda yüzde 25 düşüş meydana geldi.

1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya'da Ekpa İnşaat tarafından hayata geçirilen 1207 Antalya Prestige 1. Etap konutlarında satışlar devam ediyor. Peki, 1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

Altının ons fiyatı yeni tarihi zirvesini yakaladı! Altın ABD verisiyle rekor kırdı...

Altının ons rakamı, Amerika tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin altında gelmesi ile yeniden 2000 doların üzerini görürken; gram altının fiyatı da, ons altındaki değer kazancının etkisi ile 1830 Türk Lirası'na çıktı ve böylece tarihi zirvesini yakaladı. İşte haberin detayları...

Gram altın için sene sonu tahmini geldi! Altın yatırımcıları bu rakam karşısında şoka girebilir...

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine yükselirken, Kapalıçarşı piyasasında altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Sene başından bu yana gram altın yüzde 65 değerlenirken, sene sonu tahmini geldi. 

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 10 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2000 doların altına geriledi. Altın fiyatları düşerken altın bilezik fiyatları da resmen çakıldı. Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 10 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın 26 gün sonra tam bu kadar olacak! İyi haberler geride mi kaldı? Elinde altını olanların etekleri tutuşacak

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine çıkarken, gram altın da 1225 TL oldu. Peki altın fiyatları ilerleyen günlerde nasıl olacak? Altın fiyatları düşecek mi? Uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İyi haberler geride mi kaldı? Altını olanların etekleri tutuştu.

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Antalya'da '2 ayda teslim edilecek' denilen evleri onlarca kişiye satmışlar!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da parasını ödedikleri dairelerinin birden fazla kişiye satıldığını iddia eden bir kooperatifin üyeleri, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Antalya 2000 Plazanın satış çalışmaları sürüyor Haberi

Antalya 2000 Plazanın satış çalışmaları sürüyor
Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ.'nin açıklaması şöyle;



"Önceki açıklamamızda belirtmiş olduğumuz üzere; Şirketimiz portföyünde yer alan Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmalar devam etmektedir.


Gelişmeler kamuoyu ile...