16 / 04 / 2024

antalya arsa kavgası

antalya arsa kavgası

Antalya Serik'te akrabalar arasında çıkan kavgada Şefik Özkaya'nın tüfekle vurularak öldürüldüğü olaya ilişkin 2'si tutuklu, 8 sanıklı davanın ilk duruşması görüldü.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

antalya arsa kavgası Haberi

antalya arsa kavgası

Antalya Serik'te akrabalar arasında çıkan kavgada Şefik Özkaya'nın tüfekle vurularak öldürüldüğü olaya ilişkin 2'si tutuklu, 8 sanıklı davanın ilk duruşması görüldü.

Serik’te 18 Nisan’da akrabalar arasında arazi tartışması sebebiyle silahlı çatışma çıktı. Sözcü'de yer alan habere göre; çatışmada tüfekle vurulan Şefik Özkaya yaşamını yitirdi. Serik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şefik Özkaya’nın oğlu Mert Özkaya (21) ve cinayet şüphelisi olan uzaktan akrabaları Zekai Ak ile diğer şüpheliler B.T., E.Y., İ.A.A., N.Y., T.A., S.Y.’yi gözaltına aldı.

Sulh ceza hakimliğine gönderilen Zekai Ak ve Mert Özkaya tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olaya ilişkin hazırlanan iddianamede, yapılan inceleme sonucu Zekai Ak’ın tüfeğinden çıkan saçma tanelerinin Şefik Özkaya’nın ölümüne neden olduğunun belirlendiği ifade edildi. 

İddianamede şüphelilerden Zekai Ak’ın ‘olası...