18 / 04 / 2024

Antalya Serik yatırımlar gelecek nesiller

Antalya Serik yatırımlar gelecek nesiller

‘Genç Mikrofon’ programında ilçenin gençlerine konuk olan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yatırımlarını gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek yaptıklarını söyledi

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

Menderes Türel, Manavgat ve Serik'teki yatırımları denetledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat ve Serik'te devam eden belediye yatırımlarını ve şantiyeleri denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DSİ Antalya'da 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı!

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

Antalya, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte hayata geçirilen yatırımlar ile bir önceki yıla göre konut fiyatlarında en çok artış yaşanan şehir olduğunu söyledi.

Antalya'da konut yatırımları geriledi!

ATSO Başkanı Davut Çetin'e göre yatırımların Türkiye ortalamasından veya üç büyük ilden daha fazla gerilemesi, turizm ve tarım sektöründe geçen yıldan başlayan gelir kayıplarının da sonucu.

Antalya Serik yatırımlar gelecek nesiller Haberi

Antalya Serik yatırımlar gelecek nesiller

‘Genç Mikrofon’ programında ilçenin gençlerine konuk olan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yatırımlarını gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek yaptıklarını söyledi.


Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen 'Genç Mikrofon' söyleşi programına katılarak gençlerin ve gündeme ilişkin soruları cevapladı. Başkan Çalık, "Toplumun yaşamını kolaylaştırma amacı ile yaptığımız çalışmaları gelecek kuşaklara bırakabilme gayesini taşıyoruz. Biz, Serik'te yaptığımız her çalışmayı, attığımız her adımı sadece bugünü düşünerek değil, geleceği düşünerek planlıyoruz. Bizim hedefimiz gelecek seçimler değil, gelecek nesiller" diye konuştu. Kültür ve sanat yatırımlarının yanı sıra spor alanındaki yatırımlarından da bahseden başkan Çalık, "Bizden drag pisti istediler, yerine getirdik. Kaykay pisti istediler, kazandırdık. Güreşe yatırım dediler, güreş eğitim salonu yaptık, gençlik merkezi istediler, onun da temeli atılacak yakın...