24 / 04 / 2024

antep Hanifi Şireci Cami

antep Hanifi Şireci Cami

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri ve katkıları ile işadamı Hanifi Şireci tarafından Asri Mezarlık içersinde yaptırılan “Hanifi Şireci Camisi açıldı.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Depremzedelere son dakika uyarısı: Zemin etüt raporu alırken sakın bunu yapmayın! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antep Bölge Temsilcisi Burhan Canpolat, Gaziantep'teki depremzede vatandaşalra son dakika uyarısında bulundu. İşte zemin etüt raporu ile ilgili dikkat edilmesi gereken o detay....

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Işık tarafından kuruldu.

Hanifi Çanakçı hangi üniversitede profesör olarak çalıştı? ASCE GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor?

Hanifi Çanakçı kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi üniversitede dekan olarak görev alıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hanifi Çanakçı ile ilgili merak edilenler...

A101’de Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü!

A101’den indirim konusunda ağustos müjdesi geldi. Bu kapsamda, 3 Ağustos Perşembe günü Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü. İşte 3 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Herkes avuç avuç cebinde taşırdı! Zamlardan sonra lüks sınıfına girdi

Yılbaşı sofralarının aranılan yiyeceği kuruyemişlerden Antep fıstığı, aralık ayının 15 gününde 3 kez zamlanarak 350 lirayla aylık zam rekorunu kırmış oldu. Yıl genelinde ise kabak çekirdeği yüzde 190,91’lik artışla 55 liradan 160 liraya çıkarak zam oranında ilk sırada yer buldu.

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Hanifi Yalnız tarafından kuruldu.

Ucuz ekmek ucuz et derken vatandaş şimdi de ucuz baklava kuyruğunda! Telefonla randevu veriliyor

Türkiye'de yükselen enflasyon karşısında artan ucuz gıda kuyruklarına "ucuz baklava" kuyrukları da eklendi. Piyasada 200 liraya satılan antep fıstıklı baklavayı kilogramı 52 liradan sattığı öğrenilen baklavacının önünde metrelerce kuyruk oluştu.

Thornton Ross İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Thornton Ross İnşaat Limited Şirketi Esenyurt  150 bin  TL sermaye bedeli Hanifi Kırgıl kuruldu.

antep Hanifi Şireci Cami Haberi

antep Hanifi Şireci Cami


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri ve katkıları ile işadamı Hanifi  Şireci tarafından Asri Mezarlık içersinde yaptırılan “Hanifi Şireci Camisi”nin açılışını Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yaptı. Kurtulmuş, böyle güzel bir eseri yapan Şireci ailesine ve Başkan Fatma Şahin’e teşekkür etti.


Caminin sadece bir ibadethane değil insanları toplayan, cem eden bir yer olduğunu ifade eden Kurtulmuş, cuma namazlarında, bayramlarda, düğünlerde sosyal hayatın merkezi olarak kullanılan bir yer olan camilerin kadim şehirlerde de merkezi alanı oluşturan ana çemberin nirengi noktası olduğuna değindi.


Camilerin aynı zamanda da Allah'a yönelme, Allah'ın karşısında secdeye, rükuya varılan, Allah'ın karşısında acziyetin ikrar edildiği mekanlar arasında yer aldığına dikkati çeken Kurtulmuş, şunları söyledi:


"Dolayısıyla camiyi sadece sembolik bir dini mekan olarak görmenin ötesinde, camiyi medeniyetimizin hayatının merkezi olarak görmek daha anlamlıdır. Geçmişte...