23 / 04 / 2024

ar mimarlık

ar mimarlık

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu otel mimarisine dikkat çekerek, hangi otele hangi mimari tipinin uygun olacağını açıklıyor. Erkurtoğlu, mimari detaylar sayesinde otellerin hem doluluk oranlarını artırabileceğini hem de işletme maliyetlerini düşürebileceklerini belirtiyor.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Zehir ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açar ve Cihan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Aycibin, Ertuğrul Zehir, Kübra Polat ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Uçar tarafından kuruldu.

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orkun Uçar tarafından kuruldu.

Concart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Concart Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cemal Başarır ve Ukbe Enes Vural ortaklığında kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Necati Uçar tarafından kuruldu.

ar mimarlık Haberi

ar mimarlık

Son dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ses getiren AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, konut inşaatlarında göz ardı edilen mimarinin otel mimarisinde kendisini gösterdiğine dikkat çekiyor. Türkiye’nin önemli sektörleri içerisinde yer alan ancak son iki yıldır düşüşe geçen turizm sektöründeki canlandırmayı sağlayacak sağlık ve şehir otelciliği konusunda ise mimari detayların gözden kaçırılmaması gerektiğini belirtiyor. Misafirleri en çok etkileyen unsurların; fonksiyonel yatak odaları, ortak kullanım alanları ve peyzaj olduğunu belirten Erkurtoğlu, “Türkiye’de konaklama tesislerinin mimarisine bakıldığında geçmişte oteller sadece konaklama amacıyla kullanılırken bugün 24 saat yaşanılabilen mekanlar haline gelmiştir.  Otellerin ana işlevi konaklama olduğu için odaların çok iyi çözümlenmesi ve doğal ışığı alması sağlanmalıdır. Genellikle iş amaçlı konaklamalar için tasarlanan şehir otelleri daha kompakt yapıdadırlar ve oda + kahvaltı...