24 / 04 / 2024

ara ödemesiz taksitli ev

ara ödemesiz taksitli ev

Ara ödemesiz, sabit taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler için ara ödemesiz konut projelerini araştırdık. İşte peşinatsız ya da düşük bir peşinatla ve vade farksız sabit taksitle ev sahibi yapan ara ödemesiz konut projeleri...

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kredi çekeceklere dikkat! Faizsiz geri ödemesiz kredi imkanı sizi bekliyor!

Kredi çekecekler uygun geri ödemeli kredi koşullarını araştırıyor. İşte Faizsiz geri ödemesiz kredi imkanı!

Babacan Port Royal'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding'in Küçükçekmece E-5 üzerinde, peşinatsız, ara ödemesiz ve kira öder gibi ev alma  fırsatı sunuyor...

Sur Yapı’dan gurbetçilere özel kampanya!

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Sur Yapı'dan peşinatsız ve arama ödemesiz ev sahibi olma imkanı!

Sur Yapı, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Firma sadece taksitle ödemeli yeni bir kampanya başlattı. Kampanya peşinatsız, ara ödemesiz, 0.69 vade oranıyla ve 3 bin liradan başlayan sabit taksitlerle ev alma fırsatı sunuyor...

Sur Yapı Antalya projesinde 180 ay 0.69 vade fırsatı!

Sur Yapı Antalya'da alıcılara dev kampanya fırsatı. Sur Yapı Antalya, alıcılara ara ödemesiz 180 ay 0.69 vade oranı sunuyor.  

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası 2018!

Sur Yapı'nın yeni kampanyasında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 5 projede geçerli olacak. 

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

Soyak Konforia'da peşinatsız, ara ödemesiz kampanya!

2+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunulan Soyak Konforia Evleri İstanbul Bahçeşehir'de Kuzey Bahçeşehir projesinin projesinin bir etabı olarak yükseliyor. Projede peşinat ve ara ödemesiz ödeme kampanyası uygulanıyor...

Atlantik Fly'da kredisiz ara ödemesiz!

Atlantik Yapı tarafından hayata geçirilen Atlantik Fly projesinde 2+1 daireler banka kredisiz ve ara ödemesiz 299 bin TL’den satışa sunuyor. Pendik'te inşa edilen projede avantajlı ödeme kampanyası devam ediyor. 

Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

5 bin konutluk proje olan Soyak Konforia'da peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olunabiliyor. Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1 daire sahibi olmak mümkün.

Soyak Konforia'da peşinatsız, ara ödemesiz evler!

Soyak imzası ile Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirilen Soyak Konforia projesinde peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi yapan kampanya başladı. Kampanya 17 Ekim'e kadar devam edecek.

ara ödemesiz taksitli ev Haberi

ara ödemesiz taksitli ev

Ev almaya karar verdiniz ve konut kredisi kullanacaksınız. Ama her ay düzenli olarak ne ödeyeceğinizi bilmek istiyorsunuz. Ara ödemesiz, sabit taksitlerle ev sahibi yapan bir çok konut projesi var. Ayrıca sadece ara ödemesiz değil, kiminde vade farksız taksitle, kiminde peşinatsız kiminde ise şimdi al 12 ay sonra öde avantajı sunuluyor. Eğer siz de bu avantajlı koşullarda ev sahibi olmak istiyorsanız bu haberimize muhakkak göz atmalısınız. İşte "Ara ödemesiz konut projeleri"....


 


Peşinatsız, ara ödemesiz 108 ay vade farksız taksitle 160 bin TL

Emin Otomotiv güvencesiyle Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Ahenk İstanbul projesinde peşinat yok, ara ödeme yok. 30 bin 500 metrekare alan...