26 / 04 / 2024

Arçelik şarjlı süpürgeler ne kadar

Arçelik şarjlı süpürgeler ne kadar

Ev temizliğindeki en büyük yardımcılardan biri olan süpürgeler şarjlı kablosuz olma özellikleriyle çok daha kolay temizlik yapılmasını sağlıyor. Arçelik şarjlı süpürgeler özellikleri, şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Roborock Q7 max robot süpürgenin fiyatı resmen çakıldı! Kapış kapış gidecek!

Son dönemlerde evlerin en popüler elektrikli ürünlerinden biri robot süpürge oldu. Robot süpürgeler, kullanımı ve teknolojisiyle ev temizliğinde temizliği yapan kişilere hiç gerek duymamasıyla oldukça popüler hale geldi. Roborock da bu kapsamda uygun fiyatlı bir robot süpürge üretti.

4 bin 464 TL'ye akıllı robot süpürge: Hem süpürüyor, hem de siliyor

Son dönemin gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgeler araştırılmaya devam ediyor. 4 bin 464 TL'ye satılan bir süpürge hem fiyatı hem de performansıyla ilgi görüyor. İşte detaylar..

Arçelik’ten indirim müjdesi! 18325 Ekolojik Inverter Klima’da bin TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten sıcaklıklar konusunda rekor üstüne rekor kırılan şu günlerde serinletecek indirim haberi geldi. Arçelik, 18325 Ekolojik Inverter Klima’da Oliz’e özel bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Yeedi Vac 2 Pro Robot Süpürge uygun fiyatıyla dikkat çekiyor; İşte 29 Haziran 2023 fiyat listesi

Son dönemde fiyatları yükselen akıllı robot süpürgeler arasında Yeedi Vac 2 Pro Robot Süpürge uygun fiyatıyla dikkatleri çekiyor. İşte Yeedi Vac 2 Pro Robot Süpürge güncel fiyatı...

Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge1 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Kablosuz şarjlı dik süpürgeler son dönemde oldukça popüler olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olan Vestel'in kablosuz şarjlı dik süpürgeleri de ilgi görüyor. Peki  Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge16 Haziran 2023 fiyat listesi

Airfryer ve robot süpürgelerde son dakika gelişmesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: Artık bu şekilde olacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, birim gümrük kıymeti 100 dolardan düşük olan airfryer ve robot süpürgeler dahil olacak şekilde bazı elektronik eşyalar yeniden gözetim listesine dahil edildi. İşte ayrıntılar...

Tefal dikey kablosuz süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel fiyat listesi

Dikey kablosuz süpürgeler son dönemde oldukça popüler oldu. Tefal dikey kablosuz süpürge fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Tefal dikey kablosuz süpürge fiyatlarında son durum ne? İşte Tefal dikey kablosuz süpürge fiyatları...

Tefal robot süpürge fiyat listesi; Şaşırtan fiyatlar

Son dönemin gözde ev aletleri arasında yer alan akıllı robot süpürgeler araştırılmaya devam ediyor. Tefal de yeni robot süpürgeleriyle bu alandaki iddiasını gözler önüne seriyor. Peki Tefal robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte Tefal robot süpürge özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Arçelik'ten Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı geldi! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik, küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim başlattı. Sıcak hava fritözü, robot süpürge, Türk kahve makinesi, buharlı ütü, blender ve daha birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. İşte indirimli Arçelik küçük ev aletleri ve fiyatları...

Arçelik şarjlı süpürgeler ne kadar Haberi

Arçelik şarjlı süpürgeler ne kadar

İyiliği Aşkla Tasarlar sloganıyla yıllardır evlerimizdeki yerini alan Arçelik gelişmiş teknolojisi ve yeni nesil ürünleriyle dikkat çekiyor. Arçelik şarjlı süpürgeler yeni nesil süpürge teknolojisi ile temizlik alışkanlıklarınızı değiştiriyor. 

Performansıyla sizi kendine hayran bırakacak olan Arçelik süpürgeler yüksek emiş gücü ile evin ana süpürgesi kadar güçlü bir temizlik sunuyor. Arçelik şarjlı süpürgeler ergonomik tasarımıyla evinizde küçük ama hayatınızda büyük yer kaplayacak. 

Katlanabilen borusu sayesinde yatak ve koltuk altı gibi ulaşılması zor yüzeylere eğilmeden kolay erişim sağlarken, etkili temizlik imkanı da sunuyor. 

45 dakikaya kadar çıkabilen kullanım süresi ile uzun süreli süpürme imkanı sunuyor. 3 kademesi bulunan bu çok güçlü, kablosuz şarjlı dik süpürge; minimum modda 45dk, orta modda 22dk ve turbo modda ise 7dk çalışıyor. Peki, Arçelik şarjlı süpürge...