25 / 04 / 2024

Arçelikk tv fiyatları

Arçelikk tv fiyatları

Arçelik İyiliği Aşkla Tasarlar sloganıyla yıllardır evlerimize girmeye devam ediyor. Yenilenmiş teknolojisi ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Arçelik 4K OLED TV'leriyle ön plana çıkıyor. Peki, Arçelik 4K OLED TV fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zirveden inmiyor. Ons altın bugün 2026 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 28 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç TL? 25 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. 25 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcıların odağında. Kapalıçarşı altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından anlık olarak takip ediliyor. 25 Aralık Pazartesi altın fiyatları...

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düştü. Merkez Bankası'nın beklentilerin çok üzerinde açıkladığı faiz kararı piyasaları etkiledi. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 25 Ağustos Cuma altın fiyatları.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Altın atağa geçti! 9 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

9 Ağustos Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları atağa geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç lira oldu? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

Altın bilezik almak isteyenler dikkat! 8 Temmuz Cumartesi 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik ne kadar?

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın bugün 1925 dolardan işlem görürken altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Peki Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın yükselişte! Yatırımcılar hazır olda bekliyor! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün de yükselişini devam ederken yatırımcılar adeta hazır olda bekliyor. Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları.

Arçelikk tv fiyatları Haberi

Arçelikk tv fiyatları

Yeni bir televizyon almak isteyenler tüm yeni nesil televizyonları inceliyorlar. Hem şık tasarımlı hemde gelişmiş teknolojili bir televizyon arayanlar Arçelik 4K OLED TV'ler tam size göre. Arçelik Tv'ler Renk Geliştirme Teknolojisi ile mükemmel renkler sunarken, HDR ile sinematik kalitede net görüntü imkanı da sağlıyor. 

Arçelik TV'nizdeki Renk Geliştirme Teknolojisinin (WCG) sunduğu geniş renk dünyası ile en gerçekçi görüntü kalitesini ve en canlı renkleri yakalamanız mümkün oluyor. 

Arçelik TV'lerdeki HDR 10 teknolojisi ile, parlak sahnelerde daha net ve detaylı renklerin, yüksek kontrast ve karanlık sahnelerde daha fazla ayrıntı yakalayabilirsiniz.

Dört dörtlük görüntü deneyimi sunan 4K TV'ler FHD TV’den 4 kat daha fazla piksele sahip bu sayede en küçük ayrıntıları bile görebiliyorsunuz. 4K UHD TV'ler yüksek çözünürlüklü, kusursuz, gerçek bir görüntü deneyimi...