19 / 04 / 2024

Ardahan-Posof karayolu

Ardahan-Posof karayolu

Ardahan-Posof karayolu, kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma geçit vermeyecek ölçüde kapandı...

Ardahan Posof için acele kamulaştırma kararı!

Ardahan ili, Posof ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Posof Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Ardahan 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan İli Posof İlçesi 126 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ardahan 126 konut ihalesi 17 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Posof 126 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Ardahan Posof 126 konut ihalesi 17 Aralık'ta!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Posof projesinin ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ardahan'a 126 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Posof'ta 126 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 5 Kasım'da yapılacak.

Ardahan Posof TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ardahan Posof TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 126 adet konut bulunuyor

TOKİ Ardahan Posof kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ardahan Posof 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ 50 bin konut Ardahan Posof kura tarihi!

TOKİ 50 bin konut Ardahan Posof kura tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 126 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

Ardahan Posof TOKİ kura çekimi 2019!

Ardahan Posof TOKİ kura çekimi 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 126 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ardahan Posof 2019 kura çekilişi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ardahan Posof 2019 projesinin kura çekilişi 29 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ardahan Posof 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Ardahan Posof 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Ardahan Posof 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Ardahan Posof başvuru detayları nedir? İşte Ardahan Posof 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Ardahan Posof başvuruları 2019 şartları ve tarihleri!

TOKİ Ardahan Posof başvuruları 2019 şartları ve tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Ardahan Posof'a 126 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Posof'ta 126 adet yeni konut inşa edecek.

Ardahan-Posof karayolu Haberi

Ardahan-Posof karayolu

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan-Posof karayolunun, Ilgar Dağı kesiminde etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandığını belirtti. 


 Tipinin görüş mesafesini sıfıra indirmesinden dolayı bölgede karla mücadele çalışmasını yapamadıklarını ifade eden Yıldırım, "Yolu açmak için tipinin dinmesini bekliyoruz" dedi.Yıldırım, kar ve tipi nedeniyle sabah saatlerinde ulaşıma kapatılan Ardahan-Şavşat karayolunun da henüz açılamadığını sözlerine ekledi. 

     

"Tünel çalışmaları hız kazanmalı"

     

 Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Latif Tosunoğlu da Ardahan'dan Artvin'e gitmek isterken, kar ve tipi nedeniyle yoldan dönmek zorunda kaldığını belirterek, "Bugün nisanın 24'ü olmasına rağmen kar nedeniyle iki karayolu ulaşıma kapanmıştır. Yapılması planlanan tünel çalışmalarının hız kazanması gerekir" diye...