19 / 04 / 2024

Ardıçlar Geri Dönüşüm iletişim

Ardıçlar Geri Dönüşüm iletişim

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aslan, Lıyao Weı ve Mınghua Zhu ortaklığında kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

İstay Hafriyat Geri Dönüşüm Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstay Hafriyat Geri Dönüşüm Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Zahide Alkaşı tarafından kuruldu.

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopoly Madencilik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür, Emrullah Soysal ve Mehmet Faith Aktaş ortaklığında kuurldu.

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Çetintaş ve Savaş Çetintaş ortaklığında kuruldu.

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Ardıçlar Geri Dönüşüm iletişim Haberi

Ardıçlar Geri Dönüşüm iletişim

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi konusu:
GERİ DÖNÜŞÜM 1-Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşüme ilişkin olarak; Her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli ham madde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, testiler vs. toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham madde olarak ilgili sanayilere alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak 2-Evsel ve kentsel atık ayrıştırma ve geri dönüşüm işlerini yapmak ve bunları...