28 / 03 / 2024

arnavutköy İsmail Kocatürk Camisi yıkım

arnavutköy İsmail Kocatürk Camisi yıkım

İstanbul Silivri'de meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem sonrasında hasar gören minare, parçalar halinde sökülerek vinçle indirilecek...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Arnavutköy projesinin kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi İSİM LİSTESİ ne zaman açıklanacak?

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekiliş takvimi merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

Arnavutköy'de sanayici kardeşler arasında mal varlığı kavgası!

Sanayici Mustafa ve Adnan Demirci kardeşler 250 milyon lirayı aşkın mal varlığını paylaşamayınca kavga çıktı. Dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci de suç duyurusunda bulundu.

Arnavutköy’de 2 mahalleye 2 sağlık ocağı inşa ediliyor!

Arnavutköy Belediyesi, Nenehatun ve Atatürk Mahallesi’nde projelendirilen sağlık ocakları için ilk kazmayı attı..

Kocatürk İnşaat'tan Adanalılar'a ucuz ev müjdesi!

Adana'da Kocatürk Emlak ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nakış Kocatürk, emeklilerin kira öder gibi ev sahibi olabileceklerini söyledi.

Arnavutköy Meclis üyelerinden ilginç arsa teklifi!

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Özge Özpirinçci Arnavutköy'e taşındı!

Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk'ün Arnavutköy'deki evine taşındı. İki aşığın komşusu ise Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya oldu.

arnavutköy İsmail Kocatürk Camisi yıkım Haberi

arnavutköy İsmail Kocatürk Camisi yıkım

İstanbul Silivri'deki depremin sonrasında Arnavutköy'de hasar gören bir caminin minaresinin yıkım çalışmaları başlandı.

Anadolu Ajansı'nda yert alan habere göre; 5,8'lik deprem sonrasında Arnavutköy'de 191 binanın hasar gördüğü ihbarı yapıldı.

Hasar sonrasında çalışma başlatan ilçe belediye ekipleri, yaptıkları incelemede 2’si okul, 1’i cami olmak üzere 24 yapıyı hasar gördükleri gerekçesiyle mühürledi.

Mühürlenen yapılardan İsmail Kocatürk Camisi'nin minaresinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın verdiği karar üzerine, belediye ekiplerinin gerekli güvenlik önlemlerini almasının ardından bugün yıkım çalışmalarına başlandı.

İsmail Kocatürk Camisi'nin minaresi, parçalar halinde sökülerek vinç yardımıyla yere indiriliyor. Çalışma iki gün sürecek.

İsmail Kocatürk Camisi'nin minaresi, Arnavutköy Belediyesi ekiplerince yıkılarak yerine yenisi inşa edilecek.

Deprem sonrasında Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisinin de minaresi yıkılmıştı.