28 / 03 / 2024

Artenka Yapı

Artenka Yapı

Artenka Yapı Anonim Şirketi, Akın Bayram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Deposite İş Merkezi 'nde kuruldu.

Artenka Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Artenka Yapı Anonim Şirketi, Akın Bayram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Deposite İş Merkezi 'nde kuruldu.

Alaaddin Yüksel'den kaçak yapılaşma uyarısı

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, belediyelerin yerel seçimler öncesi kaçak yapılaşmalar konusunda gerekli hassasiyeti göstermediklerini bildirdi.

Fahrettin Çağdaş: Kaçak yapılar yıkılacak

Diyarbakır'da 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimler öncesinde yoğun bir kaçak yapılaşma dikkati çekiyor.

Hasol: Kamu, niteliksiz bina yapıyor

YEM'in Yönetim Kurulu Başkanı, Has Mimarlık'ın sahibi Doğan Hasol, inşaat teknolojileri, mimari ve kentsel yapılar gibi konularda saygın otoritelerden biri..

TOKİ Çoban Evleri yapımını tamamladı

Gaziantep ve bölge illerinde hayvancılığın gelişmesine önemli katkı yapması beklenen Gaziantep Organize Besi Bölgesinde, villayı andıran 214 çoban evinin yapımı tamamlandı.

Hesabımızı kitabımızı yeniden yapıyoruz

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, krizin inşaat sektörünü ve TOKİ'yi ciddi şekilde etkilediğini belirtirken, "ona göre hesabımızı, kitabımızı yeniden yapıyoruz" dedi.

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Artenka Yapı Haberi

Artenka Yapı

Artenka Yapı Anonim Şirketi, Akın Bayram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Deposite İş Merkezi'nde kuruldu. 


Artenka Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...